Jump to content

Žgoljo1212

Korisnik
 • Broj objava

  13
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Žgoljo1212

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Koliko ga ja poznajem nije suicidan. Pa da i ja sam ostala zatečena njegovim prijedlogom, koji otac ne zeli da djete nosi njegovo prezime. Ma da odgovorila sam da bi ona bila jedino djete takvo u okolini i da ne vidim razloga da nosi moje prezime. Da zna i on mnoge djece koje zive sa majkom i nose ocevo prezime. I vise na tu temu necu sa njim. Brine me samo sto ako on to zatrazi pravnim putevima? Što to znaci za djete?
 2. Za sada je samo usmeno to zatrazio kao iz razloga kad ide u skolu itd u budućnosti da je pravedno da nosi moje jer kao zivi sa mnom. I kao on Bonda to potpisano u czzs na sto sam rekla da sva druga djeca nose ocevo prezime i idu najnormalnije u skolu. Na koju foru on uopće to može njoj zatraziti promjenu prezimena? I što bi za djete značilo micanje njegovog prezimena?
 3. Poštovani, Samohrana sam majka djevojčice od 1 god. Otac djeteta je upisan u maticu rođenih i dogovoreno je da Ce djete nositi njegovo prezime. Otac bi sada da djete nosi moje prezime a ne njegovo iz nekih samo njemu opravdanih razloga. Ima pravo vidanja djeteta i plaća alimentaciju. Da li on moze tek tako uskratiti svom djetetu njegovo prezime?
 4. O kazni za prekoračenje brzine, koja se pokušala naplati i nije, i sada ju svakako vidim u osnovama za plaćanje gdje stoji da se nije uspjela naplatiti po članku....kazna je iz 2014 godine.
 5. I da li me prije nego se ponovo aktiviraju pismeno o tome obavijeste ili ne?
 6. A zastara na novcanu kaznu je 5 god od pravomocnosti?
 7. Molim Vas na pojašnjenje odgovora. Ne razumijem. Znaci li to sa sve moje ovrhe koje su povučene zbog nemogucnosti izvršenja se mogu akrivirati bez da se ja pozovem na zastaru?
 8. Stavila sam prilog pa vidim da ste ga obrisali. Jedan je u očevidniku drugi nisu, samo u osnovama za plaćanje.
 9. Jedan nije u redu na naplatu, vec je samo u osnovama za plaćanje, a za drugi sam čak i ovrsena i ostalo je još 171 kuna.
 10. Poz..zanima me što poduzeti za ovrhe koje su otišle u zastaru, radi se o novčanim kaznama, a koje su redu za naplatu? Kome se treba obratiti? Fini, PU koja je poslala prijedlog za ovrhu i ako moze špranca primjera kako bi to trebalo izgledati?
×
×
 • Napravi novi...