Jump to content

uništen kompletan usjev,molim savjet!


ROSEMARY

Preporučene objave

Poštovani,

molim vas da mi kažete da li imam osnovu za pokretanje tužbe.Naime,moj otac je 10.01.2011.sklopio ugovor o zakupu polj.zemljišta s vlasnicom koja je isto to zemljište ranijih godina davala na temelju ugovora drugoj osobi koja joj nije plačala zakup te je ona u 10.mj.2010. odlučila jednostrano s njim raskinuti taj ugovor i putem odvjetnika dostavila mu dopis da više ne ulazi u posjed.

Za bilo kakav sukob između njih doznajemo tek nakon sklapanja ugovora i plačanja zakupa za 2011.Otac odlazi do bivšeg posjednika i pita ga da li ima namjeru tužiti vlasnicu ili slično,kako se ne bi dogodilo da uložimo i desetak tisuća kuna pa da kasnije imamo problem,međutim on odgovara na to-samo vi obrađujte ja vam neću praviti probleme.Nakon što smo presijali njivu djetelinom (i prijašnji posjednik je imao djetelinu na istoj njivi),uložili 6.oookn umjetnog gnojiva i kada je trebalo pokositi djetelinu, bivši posjednik je sve ZAORAO!U potpunosti je uništen prinos vrijednosti preko 30.000kn.O svemu smo izvjestili policiju,no on se brani da je samo skinuo svoje.Što nam je činiti?Molim dobre pravnike za pomoć!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija