Jump to content

kako se izboriti za djecu


pupi-guu

Preporučene objave

Suprug i ja smo u braku vec 10 godina,sada je konacno dosao kraj.Cijelo to vrijeme tesko smo funkcionirali kao zajednica jer smo dvije potuno karakterno razlicite osobe.Cijelo vrijeme braka ja nisam imala mira uvijek sam trazila nekoga sa strane tko ce biti uz mene tko ce me shvatiti,i upjela sam u par navrata,za sto suprug nikada nije saznao,pricalo se ali nije imao nikakvih dokaza.Sve bi to nekako proslo da nismo dobili djecu,iako sam ja vec u par navrata pokusala otici od nnjega,ali uvijek sam mu popustala i padala na njegove molitve.Roditelji ni saa moje ni sa njegove strane nikada nisu prihvatili ni mene ni njega,i vec u startu nije krenulo kako treba,ali nekako se guralo sve ove godine.Prosli tjedan me izbacio iz kuce,tj pobacao mi je stvari pred djecom van kroz prozor,uzeo mi je mobitel i telefon tako da nisam mogla nzvati niti policiju niti koga drugoga.Najvise od svega ga je povrijedilo to sto sam mu rekla da imam drugog,iako mu nisam na taj nacin to htjela dati na znanje,ali nakon uvreda i teskih rijeci sam mu ipak na kraju priznala.I sada on smatra da je taj covjek uzrok nasih problema,a on kao da zaboravlja sto smo sve vec prosli i koliko puta smo doli vec do samoga kraja.Sada on pocinje neku prljavu igru,da svima dokaze kakv je on otac,jer sada izigrava zrtvu u svemu.Nikada nije morao brinuti o toj djeci,od odlazaka k doktoru do odlazaka na igraliste vecinom sam ja bila ta koja je sudjelovala u zivotu te djece,on je uvijek biio zaposlen i letio za novcima.Sada se prijeti djecom ,jer je isparintao poruke koje sam ja slala putem facea,i to zeli prikazati kao dokaz na sudu kakva sam ja zena bila.Ja znam da nisam bila losa zena,a on sada pokusava prikazati kao da se ja nikada ni o cemu nisam brinula.Najsmjesnije od svega je to sto mi toliko prigovara zbog svega a jos uvijek me zeli da se vratim k njemu,cak me je molio da se sexam s njime jos jednom.Djeca su ostala kod njega jer ih nije dao a ja znam da bi se on natezao sa mnom oko njih,zato sam ja otisla a oni ostali,jer i ovako je sve odigrao pred djecom.Moje pitanje bi bilo,ako dokaze na sudu da sam ga varala moze li to utjecati na odluku CZZS o dodjeli djece,jer djeca su jedino dobro u svim tim godinama zivota sto smo stvorili,ali sada ih zeli on i ja.Predlagao je sporazumni razvod,ali da on dobije skrbnistvo a ja pravo na vidjanje djece,ja na to nisam pristala i podnijela sam tuzbu za razvod braka.Recite mi kako da se izborim za svoju djecu bez obzira na to sto sam njemu radila!!!!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa to sto ste vi "njemu radili" nema veze s djecom ako ste se u isto vrijeme dobro brinuli za djecu dok je Vas suprug bio izvan doma. Sve to sto mislite da ide Vama u korist recite na posredovanju kod czss-a i poslije na sudu. Dakle, pokusajte dokazati kako je za djecu bilo daleko gore sto im tata nije nikad doma nego to da mama ima drugoga ali je uvijek tu za njih.

Ovo s porukama preko fb-a... mislim da s time moze jedino dokazati da ste bili nevjerni ... a kad bi si dali truda mozda biste uz dobrog odvjetnika mogli dokazati da Vam je neovlasteno upao u fb racun i mogao slati takve poruke (jer ne vidim kako bi on drugacije znao kakve ste poruke slali ako Vam nije upao u fb)...ali to je po mom misljenu presiroko za ovaj slucaj.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da li ste u tužbiza razvod braka naveli prijedlog da djeca budu povjerena vama na zajednički život??

da slažem se vaša nevjera ne znači da ste loša majka,ali isto tako zaposlenost oca ne znači da je on lošiji roditelj...

tražite od suda da se donese privremena mjera o susretima vas i djece.

o tome s kime će djeca nastaviti živjeti a s kime održavati susrete i druženja,odlučuje sud...ukoliko se roditelji mogu dogovoriti sud uvažava dogovor u skladu s interesima djece.

sud rješenje donosi na temelju mišljenja czss-a...pismeno se obratite czss-u i objasnite ukratko što se dogodilo(na koji način su djeca ostala s ocem....)tražite njihovu pomoć oko ostvarivanja prava djece na susrete s vama.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pupi-guu je napisao:

Nikada nije morao brinuti o toj djeci,od odlazaka k doktoru do odlazaka na igraliste vecinom sam ja bila ta koja je sudjelovala u zivotu te djece,on je uvijek biio zaposlen i letio za novcima.

Ja znam da nisam bila losa zena,

Recite mi kako da se izborim za svoju djecu bez obzira na to sto sam njemu radila!!!!!!!

 

Ne mogu ne reagirati na ovakve tvrdnje.

 

'Dobra' žena definitivno niste bili. Koliko je on bio dobar muž - pa, volio bi čuti i njegovu stranu priče. Ako ga niste voljeli, i bili sretni, zašto ga niste ostavili i prije nego su došla djeca? Materijalni razlozi? Jer, čini se da je on više volio vas. Ne spominjete alkohol, druge žene itd. Klasična optužba protiv dobrih muževa svodi se na to da je 'samo radio po cijele dane'.

 

Ali to sad i nije bitno. Sada nije pitanje jeste li dobra ili loša majka, nego jeste li bolji roditelj.

Kažete - brinuli ste se o djeci, dok je suprug 'samo' radio po cijele dane. Sada ispada da ste zbog toga jako dobra majka, a unatoč tome našli ste vremena i za raznorazne izlete (tko je tada brinuo o djeci?). A on sada ispada jako loš otac jer je cijelo vrijeme stvarao dobra koja ste svi uživali ?

 

Vi mislite da ste dobra majka?

Imate djecu; imate li sina? Pokušajte zamisliti situaciju u kojoj se to događa vašem sinu - dok je on po cijele dane radio i skrbio, snaha ga je varala, a kod kuće nije nailazio na lijepu riječ. I sad snaha tvrdi da je dobra žena i majka?

 

Razmislite malo o svemu ovome.

Vi sada u ovom postupku želite opravdati svoje ponašanje, dokazati da ste 'bili u pravu'!

 

Ubuduće si nemojte postavljati pitanje 'kako da se pošto-poto izborim za djecu' nego ' što je uistinu u interesu mojoj djeci'. Isto bi trebao i vaš suprug / otac djece.

 

:kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja u sve godine nasega braka nikada nisam zpostavila ni njega ni djecu.On je uvijek nailazio na lijepu rijec od mene sto je za njega stran pojam.Do zadnjeg dana sam prala njegovo rublje,kuhala i brinula se za sve njih!Tako da mi nitko ne moze prigovoriti ni na sto u braku.Pogotovo mi nitko ne moze prigovoriti na djecu,jer ja sam bila ta s kojom su ta djeca vecinom isla u setnje,posjete i na igralista.Zato sam i postavila takvo pitanje,jer suprug je morao raditi i zbog toga mu ne prigovaram,ali svoje slobodno vrijeme vecinom je provodio za svoje guste jer mu je opravdanje uvijek bilo da se mora odmoriti a to mu je bio nacin i bijeg od mene i djece!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija