Jump to content

Molim POMOĆ!


Mima13

Preporučene objave

Lijepi pozdrav svim čitateljima i ljudima dobre volje da mi pomognu odgonetnuti pitanje na koje tražim odgovor već 5 god.

Situacija je ovakva muž i ja živimo kod svekrve koja ima 66 godina,nema dana radnoga staža,nikakva primanja samo dug prema poreznoj upravi za Poljoprivredno (nešto) u iznosu od 35.000 kn i kuću s imovinom u kojoj živimo. U proteklih 5 god sam obišla sve socijalne ustanove i porezne uprave da bi gospođa dobila barem nekakvi socijalnu pomoć da se taj dug vrati i da nam nije toliko na teret,znači da si barem nešto može priuštiti a da ne izlazi iz našega novčanika,međutim svugdje sam dobila takve nejasne odgovore. Neznam što mi je činiti u kuću koja je njena uložili smo najmanje 15.000 e jer nismo znali za dug zato jer svekrva skriva račune od porezne ko zmija noge jer ni sama ne zna kako je taj dug nastao. Ostatak njene troje djece reklo je da ih to ne zanima jer nije njihov dug. Zanima me dali se može ta imovina prenijeti na supruga bez ikakvih dugovanja i što će se dogoditi kad svekrva umre dali će dug ostati i teretiti imovinu ili će nestati (u što ne vjerujem).

Molim Vas da mi pomognete razjasniti ovu situaciju jer stvarno ne znam kamo da se okrenem. Unaprijed Vam veliko hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija