Jump to content

prekid bolovanja


klaudija33

Preporučene objave

imam jedno pitanje ja sam na bolovanju vec godinu dana imao sam aneurizmu na mozgu i operisao me je doktor paladino i ostao sam sljep na jedno oko i isao sam na invalidsku komisiju i cekam nalaz i misljenje iz zagreba bio sam na komisiji 27.06 2013 i sad me doktorica opce prakse hoce skinuti s bolovanja a jos nisam dobio nalaz iz zagreba dali cu u mirovinu ili ne a na posao vise nemogu posto nemogu dobiti ljecnicki za svoj posao koji obavljam znaci ako me doktorica skine automatski cu dobiti otkaz moje je pitanje dali doktorica ima to pravo da me skine s bolovanja dok ne dođe nalaz iz zagreba hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ocjena radne sposobnosti u nadležnosti je doktora primarne zdravstvene zaštite, na odluku o eventualnom izdavanju zaključne doznake imate pravo zatražiti mišljenje nadležnog liječničkog povjerenstva i samim time i izdavanjem prvostupanjskog rješenja. Toliko o postupku koji Vam stoji na raspolaganju, a o medicinskim indikacijama nećemo ovdje jer za to nismo kompetentni.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija