Jump to content

zalbeni postupak i zastara istoga


camilas70

Preporučene objave

Molio bih nekoga tko je upucen ili ima kakvo iskustvo da mi da smjernice oko navedene teme. Prosle godine je okoncan postupak gdje je privatnom tuzbom pokusano od moje obitelji namiriti stetu (citaj: iznuditi) svotu od 18 000 kuna. Sud je odbacio tuzbu kao neutemeljenu jer ne postoje elementi kaznenog djela odnosno ne postoje niti dokazi koji bi upucivali na krivicu nase djece. Policijsko izvjesce je ukazivalo na nepoznatu osobu a nasa djeca su u njemu spominjana samo kao ispitane osobe u sklopu istraznih radnji. Nasa odvjetnica je u sudskom postupku ispitala isljednika i tuzitelja i dokazala da u slucaju naase djece ne postoji dokaz koji bi upucivao na njih kao pocinitelje eventualnog kaznenog djela. Sud je odbacio optuzbu i donio presudu u nasu korist gdje tuzitelj ima nama namiriti troskove angaziranja odvjetnika, troskove putovanja i ostale troskove plus kamata od dana donosenja presude. Tuzitelj je iskoristio pravo na zalbu i podnio je. Posto je tuzitelj "uvazeni" clan ***-a i zastupnik za prava manjina (konkretno ***** manjina) sa dobrim vezama u pravosudju i zupaniji mene zanima moze li odugovlacenjem postupka dovesti do zastare i ponistenja odluke opcinskog suda u N.Gradiski? Hvala svima tko moze pomoci! Lijep pozdrav :)

uređeno: od G-man
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Molio bih nekoga tko je upucen ili ima kakvo iskustvo da mi da smjernice oko navedene teme. Prosle godine je okoncan postupak gdje je privatnom tuzbom pokusano od moje obitelji namiriti stetu (citaj: iznuditi) svotu od 18 000 kuna. Sud je odbacio tuzbu kao neutemeljenu jer ne postoje elementi kaznenog djela odnosno ne postoje niti dokazi koji bi upucivali na krivicu nase djece. Policijsko izvjesce je ukazivalo na nepoznatu osobu a nasa djeca su u njemu spominjana samo kao ispitane osobe u sklopu istraznih radnji. Nasa odvjetnica je u sudskom postupku ispitala isljednika i tuzitelja i dokazala da u slucaju naase djece ne postoji dokaz koji bi upucivao na njih kao pocinitelje eventualnog kaznenog djela. Sud je odbacio optuzbu i donio presudu u nasu korist gdje tuzitelj ima nama namiriti troskove angaziranja odvjetnika, troskove putovanja i ostale troskove plus kamata od dana donosenja presude. Tuzitelj je iskoristio pravo na zalbu i podnio je. Posto je tuzitelj "uvazeni" clan SDP-a i zastupnik za prava manjina (konkretno Srpske manjina) sa dobrim vezama u pravosudju i zupaniji mene zanima moze li odugovlacenjem postupka dovesti do zastare i ponistenja odluke opcinskog suda u N.Gradiski? Hvala svima tko moze pomoci! Lijep pozdrav :)

 

Pa to se podrazumijeva. Ne znam samo kako je i taj sudac mogao biti toliko bezobrazan i koristiti dokaze u donošenju presude. Sramota !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija