Jump to content

Iv-an

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Mozda nije za ovu temu pitanje, ali informativno, ako netko zna! Kako ce podrucni odjel MORH-a pronaci platnu listu od prije 31 god. iz samih pocetaka NOCZ i ZNG-a za potrebe Mirovinskog, nekom tko je napustio postrojbu eventualno prije nego su pravilno evidentirane liste od placa ili se naiđe na problem sa pronalaskom platnog lista? Ili postoji tablica pa, ako uz ime nema cina pise se vojnik prema tablici kao u zakonu o ZOHBDR i to salje mirovinskom?
  2. Kako ce podrucni odjel MORH-a pronaci platnu listu od prije 31 god. iz samih pocetaka vremena NZ i ZNG-a za potrebe Mirovinskog, nekom tko je napustio postrojbu eventualno prije nego su pravilno evidentirane liste od placa ili se naiđe na problem sa pronalaskom platnog lista? Ili postoji tablica pa, ako uz ime nema cina pise se vojnik prema tablici kao u zakonu o ZOHBDR i to salje mirovinskom?
  3. Poštovani, Prof iskreno vam zahvaljujem na odgovorima. Ispricavam se, ukoliko sam postavio neko nesuvislo pitanje. Lp.
  4. Poštovani, Prof hvala na info. probat cu sa e-Građani. Da li je vojni pvb. ova tablica koju sam nasao u Prijedlogu zakona o pravima Hrv. Branitelja tablicu Vojnik: 93.830,24 pa vas pitam, da li je ovo podatak koji Ured MORH-a šalje Mirovinskom za izračun pvb. ili se uzima pvb. moje civilne plaće ukoliko je povoljnija za mene? prilazem screen tablice. Postupak mi je nepoznat pa vas molim odgovor. Lp.
  5. Poštovani, Prof hvala na pojašnjeju. Mozete li mi dati savjet kako i gdje mogu doci do podataka za pvb. Izostavljeni podatak datum rođenja 09.05.1972. i mijenja li gore navedni obracun. Lp.
  6. Poštovani, Prof zahvaljujem na odgovoru. Ne znam kako cu doci do trazenih podataka koji fale? Da li izracun daje iznos 528,69 ili 530,15 na tablici? Unaprijed hvala.
  7. Poštovani, Prof molio bih, ako mi možete okvirno kazati kako bi mi isao izracun mirovine temeljem mojih podataka? 20% stalno HRVI, vojnik-dragovoljac, 469 dana borbenog sektora, 26 god. 8 mj. radnog staža nakon rata. Te ulazi li u izračun 3 mjeseca u naoružanim odredima MZ do prelaska u satniju. Dobio sam opću nesposobnost prema bolesti po kojoj sam dobio staus. Pvb ne znam ni za vojni, ni civilni izracun! Ukoliko bi vam navedeno bilo dovoljno kao refrenta točka. Lp.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija