Jump to content

Lost

Korisnik
  • Broj objava

    88
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Zbunjen
    Lost je dobio reakciju od alex001 u Porez i prirez na dohodak po godisnjoj prijavi   
    ipak mi je nešto sumnjivo naslov teme "porez i prirez po godišnjoj prijavi " da ipak niste radili zahtjev za povrat poreza kao recimo ja prvi puta ove god za 2018. Prošle godine nisam ni znao da imam to pravo već sam to uradio na sugestiju prijatelja koji ide po svim sastancima udruga iz DR. Naravno ja očekujem porvrat  na ne uplatu sad dali su obračun poreznici radili svima ne znam ali moguće je pa vi po nekoj osnovi znanoj samo njima imate povrat to pitajte njih Navodno smo imali pravo na povrat i za 2017. barem im je tako rečeno ali očito većina braniteljske populacije to nije znala ili neki ipak jesu ali su šutjeli.
     
  2. Sviđa mi se
    Lost je dobio reakciju od Spitfire u Prvo na dodatak ili uvećanje   
    Drago mi je da niste pogrešno shvatili što sam napisao naravno bez namjere umanjivati vaš ili bilo čiji doprinos u obrani domovine i cijenim svakoga i dragovoljca i mobiliziranog i osobe pod radnom obavezom bez kojih ne bi bilo logistike i ostalog. Da znam da dobar dio uživa povlastice koje nisu zaslužili da znam da dobar dio njih 18. studenog ide u Vukovar radi folklora. Sve sam što vi proživljavate prošao al kad sam shvatio neke stvari bilo je kasno i izgubio sam godine prolijevajući žuč dok u ogledalu nisam vidio svog najvećeg neprijatelja samog sebe. Umirovili su me u naponu radne i fizičke snage primanja sveli na pola uz djecu u osnovnoj školi kad sam izgubio samopoštovanje izgubio sam sve i obitelj i novac i zdravlje. Ne isplati se vjerujte trošiti ovo malo vremena što nam je poklonjeno, bio sam dugo godina ljut na sve osim na sebe a ja sam bio krivac za sva sr... u svom životu a mislim da je i sa svima drugima slično samo što još nisu dotaknuli dno pa ne žele priznati.
  3. Zbunjen
    Lost je dobio reakciju od prof u Prijevara invalidske komisije i tužba koja nikada nije došla do upravnog suda   
    Oprosti nisam pratio pozorno ovih dana ali ako želiš ili možeš pojasni mi kako uopće dobijaš očevu mirovinu a napisao si da imaš 32 god jer djeca imaju pravo na obiteljsku mirovinu do starosti ako se ne varam 27 god i to ako su se redovito školovala dakle studirala. Supružnik je nešto drugo on to pravo ostvaruje dosmrtno djeca ne. 
  4. Hvala
    Lost je dobio reakciju od zbracun u Kupnja stana i porez   
    Koliko ja zanam u pravima branitelja nema oslobađanja kod kupnje nekretnine bilo je do nedavno za sve kategorije ali je ukinuto i sad svi plaćaju 4 % hrvi imaju određene povlastice kod komunalnog opremanja nekretnine priključci struja voda plin 
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija