Jump to content

Ane

Korisnik
 • Broj objava

  4480
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Ane

 • Status
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Hvala. Jesu li zadnja imenovanja clanova su bila 2006.?
 2. Zna li netko gdje mu je sjediste?
 3. Ove su upute prije nekoliko godina sastavili suci kaznenog dojela ZSZG za svoje vjezbenike. Nadam se da ce vam pomoci. OBRAZLOŽENJE PRESUDE – UPUTE ZA VJEŽBENIKE Članak 359. stavak 2. Zakona o kaznenom postupku: Uvod presude sadrži: naznaku da se presuda izriče u ime Republike Hrvatske, naziv suda, ime i prezime predsjednika i članova vijeća i zapisničara, ime i prezime optuženika, jedinstveni matični broj građana državljana Republike Hrvatske, kazneno djelo za koje je optužen i je li bio nazočan na glavnoj raspravi, dan glavne rasprave i je li glavna rasprava bila javna ime i prezime
 4. E neja, organizirala sam ti studijski posjet zboru Lipa i trodevni tecaj ucenja i pjevanja himne pod Svileninim strucnim i umjetnickim vodstvom. Ona tak i tak sad moze stavit prst u uho i pjevat!
 5. Dobrodosao natrag. I urednica ti je otkljucala ulaz, a ne Zex.
 6. Za covjeka i moderatora koji je obranio svoju rodnu grudu od pozara. Zivio nas Vatrogasac Sam!! za utjerivaca od legalisa: Klikni
 7. Korisnik dsemovca dobija zabranu pristupa portalu u trajanju od pet dana.
 8. Kaj si ti zasticena vrsta ak si branitelj? Moram hodat na prstima pored tebe? Daj se malo osvrni oko sebe i uklopi u drustvo. I ostalih 399.999 branitelja to pokusava. Ukljucujuci moje ukucane branitelje. Nemoj mi se obracati u temama koje nemaju veze s radom urednika. Imas glavnog urednika pa se njemu jadaj. Ajde odi malo odmori od Legalis. Bit ce nam svima lakse.
 9. Buduci da si upoznat s pravilima foroma, trebao bi automatizmom dobiti bann 7 dana.
 10. Nije bas za baciti, ali osobe koje zakljucuju neki pravni posao trebale bi prethodno biti upoznate sa sadrzajem i posljedicama istoga. Zato bi bilo dobro da pravne poslove rade pute strucne osobe a ne same. ugovor mogu i dobro sastaviti ali nisu im poznate pravne posljedice istoga. Situacija koju navodite mogla se elegantnije rijesiti pomocu npr. ugovora o dozivotnom uzdrzavanju. Sad bi mogla ispasti skuplja pita od tepsije.
 11. Pa lijepo vam je uranela odgovorila. Ili se dogovorite s njima oko koristenja ili cete morati pravno regulirati koristenje (to mozete nagodbom ili putem suda razvrgavate suvlasnicku zajednicu - sve vam je vec odgovoreno o tome) Potrazite na legalisu odgovore o razvrgnucu, vec smo 100 puta na to isto odgovarali.
 12. A da? Ako bas hoces onda ni nije ubojica, vec je osumnjicena za kd ubojstva. Zeni su navodno dijagnosticirali depresiju. A koliko znam to je bolest.
 13. Molim vas,iskljucite caps lock i procitajte pravila foruma.
 14. Ane

  Biseri

  ...ovo je dragulj: Klikni ovdje
×
×
 • Napravi novi...