Jump to content

meri26

Korisnik
  • Broj objava

    14
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je meri26 objavio

  1. npr. što je carinsko područje, što se uređuje carinskim zakonom...
  2. Posebni dio proračun i financije pita poreze (stope, obveznike...., HNB, carina) Pa malo po forumu pogledajte sve piše, a što se tiče materijala ja sam učila sa stranica porezne uprave http://www.porezna-uprava.hr/porezi/v_poreza.asp?id=b02d1 , isprintala sam si sve zakone o porezima jel je ipak malo opširnije i to je to.
  3. Ispit uspješno položen! Pitanja su sa foruma! Pitaju osnove, nikakve detalje!
  4. Iz čega je bio posebni dio? Kakva su iskustva sa tog dijela?
  5. Prodružujem se svima vama 7.7. Ipak, su moje nade i prognoze bile pogrešne. :-/
  6. Naravno da se može prijaviti i u 7 i u 8 mjesecu. Nama su tako reli na seminaru.
  7. meni ističe 28.8. vjerojatno idem prvi rok u 9. mjesecu. nadam se! sretno svima!
  8. Da, nakon 10 mj se može prijaviti ispit. Znači, nakon 31.5. ti trebaju poslati prijavu,dalje je sve na njima. Na seminaru su rekli da oni koji završavaju u 7 ili 8 mjesecu da idu na prvi rok u 9 mjesecu. Meni završava 28.8. i najvjerojatnije ću ići u 9 mj. Rekli su i da su velike gužve, te da se prijave pošalju na vrijeme (odmah nakon 10 mj rada) a sve ostalo je na njima, tako da ako te pozovu i nakon te godine dana nije nikakav problem.
  9. Meni u ugovoru piše da imam pravo na 4 tjedna godišnjeg odmora.
  10. 28.6. ću imati 10 mjeseci staža, a u svibnju idem na seminar. A ili u 6.mj ili u 9.mj. Mora biti neki izuzetak s obzirom da je takva situacija.
  11. Pozdrav! U 8. mj mi istiće stručno osposobljavanje, da li tko ima kakvih saznanja kada bi mogla izići na ispit, s obzirom da mi tih zadnja 2 mjeseca ništa ne znače jel nema rokova. Da li je itko bio u istoj situaciji?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija