Jump to content

Kian

Korisnik
 • Broj objava

  8
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Imali smo isti slucaj u zgradi i sve je uredno placeno iz pricuve.
 2. Po svemu sudeći, izgleda je stranka iskoristila propust suda koji nije stavio zabilježbu spora. Izgleda da je ugovor ipak bio pravno valjan pa će vjerovatno moja dva bratića sve naslijediti.
 3. Pa to i namjeravam ali sam želio prvo ovdje provjeriti... Thanks for nothing!
 4. Pozdrav svima! Imam pitanje vezano za ostavinski postupak. Primio sam dopis od općinskog suda da se ostavinski postupak prekida te da se jedna od stranaka upućuje u parnični postupak - jer je ta stranka željna osporiti sastav ostavine. Sud je odlučio kako navedena stranka nema pravno važeći ugovor o uzdržavanju te konstatirao da navedena nema veće pravo od mene. U međuvremenu (prošlo je 15-tak ili malo više dana) vidim da se stranka uknjižila na predmetne čestice, a nikakvu obavijest nisam primio. Pitanje je: Kako se uopće mogla uknjižiti ako je sud konstatirao da nema pravno važeći ugovor o uzdržavanju? Hvala Vam unaprijed.
 5. I ovo ti može pomoći, npr. gradovi prijatelji: http://www.rijeka.hr/GradoviPrijatelji Odličan primjer suradnje.
 6. Bio i ja jučer, prošao, yupiii Komisija je bila super, najviše bi pohvalio ispitivačice iz EU-a i ZUP-a. Mora se znati, no ispitivači stvarno pomažu maksimalno. Iz Unije sam odgovarao Institucije, opisati svaku... Lokalna + Službenički: Statut Suradnja grada u HR i inozemstvu / Na koji način surađuju Imovina grada Prihodi Načelo zakonitosti Premještaj Lake teške povrede Ustav / Sustav: Ustav Slobode Trodioba vlasti Sudstvo Nabrojati državna tijela (ministarstva, državni uredi, upravne org, itd.) Akti Vlade ZUP / ZUS / Uredsko: Načelo zakonitosti Pravo osobe na pravni lijek Žalba Upravni spor Koji sud rješava sporove? + Posebni dio informatika: Pismeni - 50 pitanja na zaokruživanje Usmeni Sretno svima!
×
×
 • Napravi novi...