Jump to content

martain

Korisnik
  • Broj objava

    89
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Tužan
    martain je dobio reakciju od G-man u Podjela (nelegalne) imovine kod prekida izvanbračne zajednice!!!   
    Moraš se pitat po kojoj pravnoj osnovi si bila u tom prostoru, odnosno da li ga je on rješio ili ti. Ako ga je on rješio onda te oslobodio troška najma što si pokrila ulaganjem u tu nekretninu jer si tamo de facto živjela besplatno.
     
    Grad ih neće deložirat u to budi sigurna. Ući ćeš u pravni problem ako ga tužiš iako bi možda dobila spor, ali bitnije od svega izgubit ćeš prijateljstvo njega i cijele zajednice, tim više što si i sama svjesna da je do problema došlo tvojim slobodnim izborom - samovoljnim izlaskom iz nekretnine i napuštanjem posjeda. Sad si izvan njega ali sama si se dovela u tu situaciju, moj savjet ti je da naučiš na tom slučaju i pokušaš promjeniti svoju inatljivu narav - time bi dobila puno više od 7000 kn. Imaj na umu da nisi bila s njim u tom prostoru, da bi za trošak najma morala dat barem toliko, ako ne i više tako da nisi ekonomski oštećena svojom vezom s njim i ulaganjem te love.
     
    Ukoliko su moje pretpostavke točne, nemaš moralno pravo da ga tužiš i inatiš mu se,
  2. haha
    martain je dobio reakciju od bobo3 u dražba kuće,,   
    Ne znam pravno rješenje ali ako se radi o ovrsi koju radi banka, javite se udruzi Živi zid. Banke znaju odustat ako se oni upletu u priču.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija