Jump to content

sophy

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Yêu Quân Chùa http://biareview.com/ http://anztheme.com/ thành lập doanh nghiệp tư vấn pháp luật dịch vụ kế toán công ty luật Giả", kỳ thật thực lực mỗi người đều kinh người, ngôn xuất pháp tùy, dễ dàng thay đổi quy luật, hoàn toàn khống chế một bộ phận khu vực.

    Do bị quy luật vận chuyển vũ trụ áp chế, nên chỉ thực lực biểu lộ ra mạnh hơn đám Hỗn Độn Chi Chủ, Mông Thác Chi Chủ một chút thôi.

    "Người Sáng Lập Cự Phủ cũng vì sợ tộc nhân loại sẽ bị liên lụy, nên không dám chọc giận ta… nhưng Tọa Sơn Khách sư phụ thì thủ đoạn vô số, cực kỳ khó đối phó. Trêu vào hắn không ai không gặp thiệt thòi. " Đôi mắt Diễm Đế nheo lại, bắn ra những tia hàn quang." Hơn nữa hắn lại độc lai độc vãng, không hề lo lắng gì. Át chủ bài củ

  2. Zanima me koje su zakonske obaveze najmodavca ako iznajmljuje stan na određeno vrijeme (od listopada do srpnja) studentima?Zbunjuje me članak 27. Zakona o najmu stanova,u kojem piše da se odredbe navedenog zakona ne primjenjuje na privremeni smještaj.Da li to znači da u tom slučaju se ne primjenjuje ni članak 26. zakona? Da li i kome se prijavljuje ako se iznajmljuje kao što sam navela?Ne bih htjela imati zakonskih problema zbog neznanja.S tim da će me vlasnik stana opunomoćiti da vodim računa o svemu,s obzirom da ne živi u RH.Da ne bi bilo zabune,u navedenom slučaju ja "zastupam" najmodavca.
  3. Nisam dobila odgovor na svoje davno postavljeno pitanje-ne znam svoja prava-mislim da bi ovo bio odgovor.
  4. Poštovani, Moje pitanje i jest u cilju bolje informiranosti.
  5. Pogledajte na stranicama Ministarstva poljoprivrede http://www.mps.hr/default.aspx?id=3586
  6. Mislim da je dobro što sada razmišljate o svojim pravima vezano za roditeljsku kuću vašeg supruga,jer kada dođe do problema,vjerujte mi da nemate nikakvih prava,bar mene još nitko nije uputio u moja prava i prava djece u situaciji koja je ista kao Vaša. Jedino mi nije jasno kako ste mogli podići hipotekarni kredit ako Vam kuća nije legalizirana? Sretno i pametno
  7. Zanima me što se događa nakon kupnje stana na dražbi ako su stanari još uvijek u stanu?
  8. Upravo zato što sam svjesna da je to račun bez krčmara,naglasila sam da kuća nije legalizirana.u svemu izloženom o mojoj situaciji,ne znam i pitam s pravne strane koja su prava moja i moje djece po pitanju nastavka života u toj kući?ponovo napominjem da ne pitam za vlasništvo niti u tom smislu tražim svoje pravo,već za egzistencijalno pravo mene i moje djece da imamo gdje živjeti?
  9. U brakorazvodnoj sam parnici,imam dvoje djece,još uvijek živimo zajedno,u kući muževih roditelja.na czss je muž dao izjavu da se slaže da su djeca samnom i da ostanem živjeti u kući,te da će on otići.problem je što on ne želi razvod i takva izjava je u biti za njega neprihvatljiva,te doma vrši pritisak na mene da odustanem od razvoda ili da se odselim i njemu ostavim djecu.iskreno,to bih i učinila da imam mogućnosti za plaćanje podstanarstva,ali nikada bez djece.zanima me koja su moja prava i prava moje djece što se tiče života u toj kući (nije legalizirana).ja nisam zainteresirana ni za imovinu ili vlasništvo,već samo za krov nad glavom.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija