Jump to content

AAHZ

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je AAHZ objavio

  1. Poštovani, molim Vas izračun - opća, 50-50, dragovoljac, hrvi 20%, vojnik, 10 godina staža, molim za žurnost i isprike ukoliko se ponavljam.
  2. Poštovani kolege, molim Vas da mi iziđete u susret i na adresu Ivana_Vukovic@hotmail.com dostavite popis obveznih i izbornih predmeta ovog PDS-a jer iste nikako ne mogu pronaći na netu. Puno hvala!
  3. Ljudi moji , ne mogu virovati, ali nakon mjeseci muke ja sam napokon POLOZILA!!!!!! I svim mamama želim isto!!!! Drzite se!!!
  4. Hvala na potpori,bas mi je trebala!Nastavljam uciti, valjda ce na kraju ipak bit ok.
  5. ja radim od 8 do 16, utorkom i četvrtkom i popodne, slobodne dane zasad ne mogu dobiti, imam muža tipičnog Dalmatinca, i dvoipolgodišnje dijete koje je sto na sat, po danu uopće ne spava. Ispit sam prijavila za jedanaesti mjesec, a dosad sam traljavo prošla kp, kpp i obiteljsko. Danas mi je baš neki loš dan i ful mi se plače.
  6. moze mi neko poslati tomasevicevu skriptu iz kpp-a na ivana_vukovic@hotmail.com? Molim.
  7. Da bi se mogli osvrnuti na tvoj upit, potrebno je malo pojasniti činjenice, da li je tvoja baka podnijela zahtjev za naknadu imovine ili za poništenje rješenja o eksproprijaciji, koji su to otegotni elementi u izmjenama i dopunama zakona, da li su predmetne nekretnine oduzete njoj osobno ili njezinim precima...preciziraj malo bakin zahtjev
  8. AAHZ

    Presude

    može i meni na Ivana_Vukovic@hotmail.com Zahvaljujem!!!
  9. AAHZ

    Skripte

    I meni su skripte nužne, molim dobru dušu da mi ih dostavi na Ivana_Vukovic@hotmail.com! Hvala puuuuuno!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija