Jump to content

maija21

Korisnik
  • Broj objava

    22
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Hvala
    maija21 je dobio reakciju od G-man u oduzimanje prednosti i teža ozlijeda   
    zahvaljujem se na odgovorima. @g-man: nije mi jasna samo jedna stvar vezana uz osiguranje, ok, ono će isplatiti štetu bicklisti i nadajmo se da je tu kraj njegovih potraživanja, ali zašto bi osiguranje sad gonilo mog bratića? pa zar nije upravo to uloga police AO, ako prouzročiš štetu da ju osiguranje podmiri umjesto tebe? ili sam nešto pomiješao lončiće.. 
  2. Sviđa mi se
    maija21 je dobio reakciju od Ruby_Danderfluff u oštećenje imovine   
    čisto da napravim zaključak. odgovor na prethodno pitanje, policija, snimano kamerom. 
    na sudu na nekoliko ročišta, ispitani su svjedoci što od strane moje obrane, što od strane dorh-a, te vještak, koji su svi potvrdili da ja svojim djelovanjem nisam mogao napraviti štetu za koju me se tereti. na kraju je dorh odustao od optužbe i povučena je optužnica. 2 godine svojeg i mojeg života su potratili na jedno veliko ništa. slika i prilika prava i pravne države. u mojem slučaju, hvala bogu, ja sam dobio pravdu, ali ima stotine i tisuće onih koje pravo dobro opere, ali pravda nažalost zaobiđe. ne želim ispasti nezahvalan, ali na kraju priče sam tužan jer vidim da nam nema pomoći ni kao narodu ni državi. barem ne još sljedećih 50 godina
  3. Sviđa mi se
    maija21 je reagirao na Ruby_Danderfluff u ugovor u kupnji novog vozila   
    Pisano izjavite suugovaratelju da ostajete kod ugovora unatoč zakašnjenju, ali da tražite da suugovaratelj podmiri ugovornu kaznu od 10% sukladno ugovoru, u protivnom ćete istu ostvarivati putem suda. Ostavite im rok za ispunjenje (osam dana ili petnaest dana) i vidite kako će reagirati.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija