Jump to content

rafael78

Korisnik
  • Broj objava

    22
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. haha
    rafael78 je dobio reakciju od vas u Neplaćen kredit u Njemačkoj   
    Odselio sam se iz Njemačke i ostao mi je nenamjenski kredit oko 40 tisuća eura.Platio sam oko 7 rata.Uzeo sam kompletno osiguranje uz kredit koje pokriva sve,od gubitka posla,invaliditeta,ama baš sve,potpuno osiguranje i najskuplje koje je banka nudila.To sam platio iz kredita.Moje pitanje je dali ja sada pošto sam ostao bez posla u Njemačkoj i preselio u Hrvatsku,jesam li ja oslobođen plaćanja kredita pošto imam to osiguranje?
  2. Hvala
    rafael78 je reagirao na Sunčana strana ulice u eos matrix   
    Niste dobro shvatili naše sugestije! Eos je suprotna strana (vaš neprijatelj) koja ima interes potpuno suprotan vašem i naravno da će vam pokušati podvaliti! Savjetovali smo vam da kontaktirate sa poslodavcem i provjerite na osnovu čega se vrši ustega, kao i da poslodavac NE SMIJE vršiti ustegu na osnovu isprave koja nije ovršna a pogotovo ne na osnovu običnog dopisa! Dakle, morate razgovarati sa svojim poslodavcem i objasniti mu da to što ima nije ovršna isprava i da ga zbog takve nezakonite ovrhe možete tužiti! Znači, AKO EOS NIJE POSLAO OVRŠNU ISPRAVU VAŠEM POSLODAVCU NEGO SAMO DOPIS U KOJEM TRAŽI DA VAM VRŠI USTEGU OD PRIMANJA, TO NIJE ZAKONITO! Ne znam kako da vam drugačije napišem. Osim toga od plaće vam mogu uzimati samo i najviše 1/4 plaće po svim osnovama (osim ako nije riječ o alimentaciji) tako da je vaš poslodavac u teškom prekršaju! Razgovarajte s njim, krivica je njegova iako su mu podvalili! 
  3. Hvala
    rafael78 je reagirao na morsi prasac u eos matrix   
    EOS matrix, b kapital etc osim što su dosadni do vraga imaju puno tel.brojeva. Zamijenite sim karticu na mob. telefon isključite i to je to. Ukoliko ste piatili i jednu (1) lipu ili priznali "operateru" da postoji dug- naj.... ste. Nitko Vam ne može ustezati novac s plaće .mirovine etc, ako ne postoji admin.zabrana ili ovršna isprava na FINI. Zato put pod noge kod poslodavca i u FINU-(ovu potonju ćete platiti za informaciju. Tražite ispis na usb i platit ćete 25 kn. ako želite papirnati izveštaj mogle bi vam oći ispasti od računa koji FINA zaračunava po stranici ispisa
  4. Hvala
    rafael78 je reagirao na drot13 u eos matrix   
    Poslodavac nije ništa dužan platiti po takvom dopisu.
  5. Hvala
    rafael78 je dobio reakciju od Sunčana strana ulice u eos matrix   
    tako je,poslali su poslodavcu najobičniji mail,dopis,a taj sadašnji poslodavac uopće nije u igri.prije 10ak godina sam otarao tekući i tada sam radio u drugoj firmi.ponavljam još jednom,nema nikakve ovrhe,samo dopis
  6. Hvala
    rafael78 je reagirao na Sunčana strana ulice u eos matrix   
    Prilikom otvaranja tekućeg računa NIKAD se ne potpisuju takve izjave, a banka NEMA uvijek neki instrument osiguranja jer bi ga onda po logici stvari sama upotrijebila da naplati cijeli dug umjesto prodaje za minoran iznos! Radi se o situaciji koja je dugo poznata na forumu a odnosi se na prijevarni način naplate naplatnih agencija na način da običnim dopisom prijete poslodavcu, pozivajući se na članke zakona koje bez ovršne isprave ne mogu koristiti! Naravno da većina poslodavaca a naročito malih koji nemaju pravne službe ne znaju da se radi o prijevarnom pokušaju naplate pa pristanu uplaćivati na njihov račun!
    Očekujemo da se javi Rafael78 pa da to potvrdi ili demantira!
  7. Hvala
    rafael78 je reagirao na wrritteer u eos matrix   
    Pa na osnovu dopisa od eos matrixa...već viđeno xy puta da šalju zavaravajuće i prijeteće dopise poslodavcima pa eto, poneki nasjednu na foru.
    A izgleda da ovdje radnik nije niti znao da mu je došla neka "administrativna zabrana"...
     
    Uglavnom, poslodavac je vrlo vjerovatno nezakonito  ustegnuo novac i proslijedio ga matrixu...
  8. Hvala
    rafael78 je reagirao na drot13 u eos matrix   
    Pitaj u svojoj firmi na osnovu čega su skinuli te novce. Onda ćemo ti moći reći nešto konkretnije...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija