Jump to content

wrritteer

Korisnik
 • Broj objava

  241
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  2

wrritteer je zadnji put osvojio dan svibanj 11 2018

wrritteer objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O wrritteer

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Uzimate li kod rezervacije "damage deposit"? Imate li plaćenu policu osiguranja za takve slučajeve? Booking ima podužu Terms and conditions listu koju ste nadam se pročitali. Ako jeste, tada znate i sami da su vam šanse male ili nikakve da dobijete tužbu protiv bookinga. Tužba zbog uništenja stvari osobno protiv gosta? Teško..dugotrajno..skupo a u slučaju pozitivnog ishoda kako se mislite naplatiti u Rusiji npr? Nisu oni čuli za blokadu računa . Zašto nije dao putovnicu? Kako ste ga upisali u e visitor ako nije dao? Da li ste obavijestili nadležnu
 2. Ostati će ti 4000 dok si banka uzme trećinu a od toga plaćaš alimentaciju. Ne zna banka za tvoje obveze i nije ju briga. Jedino ako ti alimentacija dođe pod ovrhu onda je prva na redu i mogu ti uzimati 3/4 plaće.
 3. Broji li se i traktor kao vozilo ili kao radni stroj, tj. smije li se pretjecati npr dva automobila i jedan traktor?
 4. Znači do sada je bilo tko nije vezan plaća 500 kn. Od sada će biti ako u vozilu nije vezan npr. jedan od tri putnika, vozač plaća 1000 kn ? Ili kazna i dalje ide na prekršitelja osobno? Hvala.
 5. Zato je ugodno kada naletiš na takvu koja prije gašenja zatitra 3 puta. Ne znam zašto se to tako rijetko primjenjuje a zaista pomaže.
 6. Ne znam osobno. Kako im može biti preskupa pogreška? Od 100 zapljena tuđih stvari ako će biti 20 dokazivanja čije su. Čak da i za svih 20 plate pogrešku opet su u plusu. Jer drugačije ne bi dobili ništa. Može li isto tako sin biti podstanar u roditeljskom domu ?
 7. Nema logike. Da, tako piše u zakonu ali on je loš,ne fer i diskriminirajući. Iznajmiš stan, podstanaru dođe ovrha, ostaneš bez namještaja i uređaja. Zgodno zar ne? Tko još čuva račune od stvari starih nekoliko godina i više, pogotovo ako ne podliježu garanciji..
 8. Ja bih samo dodao , koja katastrofa od zakona. Ono, ok stvari nisu tvoje ali ćemo ih ipak uzeti pa neka trunu negdje u nekom skladištu dok ih ne dobiješ nazad. Ako ih dobiješ, ako imaš odvjetnika, ako imaš novac za odvjetnika itd...KATASTROFA. Žena ima sve dokaze ali ne, oni i dalje mogu to zaplijeniti. Pa tko je napisao tako nakaradan zakon??? Ok da nema dokaze ali ovo graniči sa ludilom. Kada upoznaš nekoga izgleda da treba pitati imaš li ovrhe a ne voliš li me. To im je valjda još jedna od "demografskih mjera" i onda se čude iseljavanju.
 9. Posjedujem valjanu vozačku dozvolu bez ograničenja. Onu staru verziju koja mi vrijedi do 65. godine života. Zbog praktičnosti, a i ova je u dosta lošem stanju,zamijenio bih je novom. Nova se izdaje na rok od 10 godina ako sam dobro vidio. Zanima me da li je nakon isteka 10 godina, uz to što moram tada opet produžiti/izvaditi novu,obavezan i liječnički pregled ili je u pitanju samo administrativna formalnost izdavanja nove vozačke na novi rok od 10 god. Hvala.
 10. Uobičajeni modus operandi. Nekad prije putem skupih telefonskih poziva a danas eto preko interneta. Piše li u uvjetima korištenja da ćeš nakon uplate dobiti njihov privatni kontakt ili samo da ćeš im preko dating stranice moći poslati poruku? Kladim se da ovo drugo 😃
 11. Nema tu ovo hoću ovo neću...ili sve ili ništa.
 12. Imaš aplikaciju za mob za upravo takve stvari. Kažu anonimne prijave MUP-u. Vrlo učinkovita stvar.
 13. Glava četvrta PROVEDBA OVRHE Vrijeme ovrhe 0 Članak 50. (1) Ovrha se provodi radnim danom u vremenu od 7 sati do 22 sata. (2) Sud može odrediti da se ovrha provede i neradnim danom ili u vremenu od 22 sata do 7 sati ako za to postoji opravdan razlog. (3) Ovrha radi ispražnjenja i predaje nekretnine u pravilu se ne provodi u razdoblju od 1. studenoga do 1. travnja, osim ako za to postoji opravdan razlog. To je tek u prijedlogu nacrta novog ovršnog z
 14. Ne vidim zašto ne bi postupili, čak imaju i poseban obrazac za takve slučajeve. Postupanje sa sredstvima koja su zaplijenjena na računu ovršenika, a izuzeta su od ovrhe (nisu još prenesena na račun ovrhovoditelja) U slučaju kada su primanja, naknade i iznosi koji su izuzeti od ovrhe i zaplijenjeni na računu ovršenika (nisu preneseni na račun ovrhovoditelja), ovršenik može Fini dostaviti pisani zahtjev kojim traži da Fina naloži banci prijenos navedenih primanja na poseban račun. Ako se radi o primanjima iz članka 173. Ovršnog zakona i primanjima iz članka 172. točke 11.
×
×
 • Napravi novi...