Jump to content

Blade76

Korisnik
  • Broj objava

    46
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Sviđa mi se
    Blade76 je dobio reakciju od Borbena7 u Ostavinska rasprava   
    Hvala na info.
  2. Sviđa mi se
    Blade76 je reagirao na El Gato u Ugovor o doživotnom uzdržavanju   
    Hvala lijepa još jednom svima na odgovorima i pomoći.
    Mislim da ćemo se ipak odlučiti za opciju ovjere kod nadležnog suda, a bude li još što nejasno pitat ću ovdje. LP.
  3. Hvala
    Blade76 je dobio reakciju od El Gato u Ugovor o doživotnom uzdržavanju   
    Solemnizirani ugovor kad odneses u gruntovnicu oni naprave zabiljebu na nekretninu i prilikom njene smrti ne pacate nista prilikom aktiviranja istog i nema roka u kojem to trebate napraviti. Ako nije solemniziran onda je rok oko 60 dana (nisam siguran) i prilikom aktivacije placate u gruntovnici oko 250kn. Moj savjet je otici kod javnog biljeznika da vam polusestra ne moze osporavati ugovor. Kad biljeznik ovjeri to je ne osporivo.
  4. Hvala
    Blade76 je reagirao na mario-sb u Alimentacija- postupak   
    ha, ha ,  "Blade76" oprosti morao sam se na sve ovo malo nasmijati jer s obzirom da su uglavnom ocevi ti koji placaju alimentaciju a iz ovoga pitanja koje si postavio nije bas najbolje jasno tko placa alimentaciju zbunio si kolega a i mene. U svakom slucaju imas pravo kako ti je željac napisao na pokretanje postupka radi povecanja visine placanja uzdrzavanja za djecu od strane njihove majke.
  5. Hvala
    Blade76 je reagirao na Željac047 u Alimentacija- postupak   
    Poštovani, ako su pravomoćnom sudskom odlukom (presudom) o roditeljskoj skrbi djeca pripala Vama, tj. žive sa Vama, a majci je određeno plaćanje uzdržavanje, s obzirom na povećana primanja majke (obveznice plaćanja uzdržavanja) u odnosu na primanja koja su bila prilikom donošenje sadašnje važeće odluke, imate pravo, u ime djece kao zz zastupnik iste, pokrenuti postupak za izmjenom važeće odluke, i zatražiti povećanje plaćanja na ime uzdržavanja pri sudu koji je i donio sadašnju važeću odluku...
    Sretno..!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija