Jump to content

n.e.s.

Korisnik
  • Broj objava

    56
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Sviđa mi se
    n.e.s. je dobio reakciju od Neravnina u kome se žaliti na rad geodeta   
    Ne znam kako stojim dok ne izmjerim, odnosno sada ja moram izvesti mjernika da mi označi tu među prema katastru, zatim susjed iza mene... A kako vidim, novčano se bolje isplati provesti izvanparnični postupak za utvrđenje međa na svojoj čestici nego samo platiti geodeta da izmjeri, jer je to mrtvo slovo na papiru budući da to što se izmjeri nije pravovaljano. Malo je vjerojatno da će se susjed iza mene složiti s pomicanjem moje međe na njegovu parcelu, jer do toga će po ovome zasigurno doći, čudilo bi me da ne dođe jer je već pomaknuta međa na 3-4 čestice prije moje. Meni nije do metar-dva zemlje, nego ovo stvarno nema smisla da se pomiče nešto što se više od jednog stoljeća neometano uživalo, dakle bilo u mirnom posjedu. Npr. susjed koga bih ja trebao "pomaknuti" ima baš tu negdje šupu. Ogledni primjer stanja u državi, ništa dok nas EU ne natjera da se uskladimo sami sa sobom, što je puževim korakom krenulo, ali nažalost presporo.
  2. Hvala
    n.e.s. je reagirao na Borbena7 u ovrha zbog krivo vođene evidencije u općini   
    Imate rok od 60 dana, a koji se računa od tog datuma da od Općinskog suda zatražite proglešnje pljenidbe i prijenosa nedopuštenim, a sve sukladno čl. 210. OZ-a.
  3. Hvala
    n.e.s. je reagirao na Borbena7 u kazna za parkiranje na mjestu za invalide   
    Nemate osnove za žalbu.
    I "štrafasta površina" su crte uz parkirno mjesto za invalide, a koje označavaju prostor koji je potreban da osoba u invalidskim kolicima uđe u auto.  
  4. Hvala
    n.e.s. je reagirao na drot13 u kazna za parkiranje na mjestu za invalide   
    Nemaš osnove, tu se najviše isplati platiti ta polovica na koju sad imaš pravo, a i ta kazna ti onda ne ulazi u prekršajnu evidenciju.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija