Jump to content

ivistipe

Korisnik
 • Broj objava

  219
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O ivistipe

 • Status
  Iskusan

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Žaliti se svakako jer ste dogovorili sastanak sa odvjetnikom, a ne sa njegovim vježbenikom. To je nepošten princip rada odvjetnika.
 2. Kakav je to put cesta, javni, privatni ili pravo prolaza?
 3. Stambeni prostor je tamo gdje spavate i nije uopće bitno dali je to kuća ili šupa.
 4. Nema smisla provoditi sve te ostavinske postupke jer to vam gotovo nemoguća misija, već ako te nekretnine stvarno uživajte dugi niz godina vi ste već stekli pravo vlasništva temeljem zakona i za upis u zemljišnu knjigu morate pokrenuti pojedinačni ispravni postupak kod suda tamo gdje se nekretnine nalaze.
 5. 1000 kn. i nije neki iznos za koji se isplati ići na sud jer trošak sastava tužbe i odvjetnika već u startu višestruko premašuje traženi iznos, te je i na kraju upitna naplata ovršnom ispravom ako taj nema imovine.
 6. Sa svjedocima uz dobru laž dosta mu je i 3 godine, a nažalost to se često događa.
 7. U smislu da trajno ostanete bez tog zemljišta na temelju dosjelosti.
 8. Možete od suda tražiti razvrgnuće geometrijskom diobom ako je moguće kuću podijeliti i etažirati.
 9. Nakon smrti nema oduzimanja poslovne sposobnosti.
 10. Tužiti strica za smetanje posjeda ako nije prošlo 30 dana od promjene brave i tražiti plaćanje najma za korištenje vašeg suvlasničkog djela od početka korištenja. Ako djedu nije bila oduzeta poslovna sposobnost i nije bio psihički bolestan ili volio malo više popit u vrijeme sklapanja ugovora, stric taj spor sigurno gubi.
 11. Trebali ste partnericu svaki puta prijaviti policiji za obiteljsko nasilje za svaku uvredu, povišeni ton, psovku, ekonomsko nasilje i dr. pred djetetom.
 12. Vi sa dugom sestre i njezinog supruga nemate ništa i ako sami nemate nikakvih dugova možete slobodno sklopiti ugovor o DU.
 13. Povijest nije vidljiva za razdoblje prije 2010 i za to je potreban odlazak u gruntovnicu.
×
×
 • Napravi novi...