Jump to content

ivistipe

Korisnik
 • Broj objava

  203
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O ivistipe

 • Status
  Iskusan

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Povijest nije vidljiva za razdoblje prije 2010 i za to je potreban odlazak u gruntovnicu.
 2. Nije nikva frustracija samo ipak vam skrećem pažnju da stvari nisu tako jednostavne kako se čine na prvi pogled. Czss, vam može dati pozitivno mišljenje i podršku,ali konačna odluka može biti razočarajuča. Želim vam mnogo sreće i uspjeha, a vrijeme će vam sve pokazati.
 3. Da u interesu djece je napuštanje rodnog kraja, prijatelja,oca ,djeda,bake i odlazak u tuđinu i nepoznato????
 4. Već i sama činjenica dovoljno govori o uspjehu u sporu kad odvjetnici ne žele uzeti predmet bez plaćanja unaprijed.
 5. Samo za to trebaju ozbiljni razlozi,a preseljenje u austriju samo zato jer je gospođa tamo našla posao baš i nije neki ozbiljan razlog.
 6. Ako se ne zajednički ne odgovorite na kraju budete obadvoje dobili prekršajne prijave ,jer se ne može utvrditi čiji je pas koga ugrizao,a rječ protiv rječi nema neku dokaznu snagu.
 7. Neka ide na sud pa bude onda vidjela uspjeh nakon par godina uz puno izgubljenih živaca teško narušenih odnosa u široj obitelji.
 8. Malo je vjerojatno da bi i sud udovoljio vašem zahtjevu, jer se postavlja pitanje na koji način bude djeci puno bolje tamo nego u hrvatskoj. Pa i da dobije sudsku odluku u svoju korist otac će se žaliti i opet ste na početku, a i sudovi su spori.
 9. Ne možete ništa, samo se pomiriti sa takvom sudbinom.
 10. Možda znate o kome se radi, strani ili domaći? Čime je platio cigarete gotovinom ili karticom(koja banka)?
 11. Trebalo se stavit, ali očito nečiji propust,pa se sad taj želi izvući od odgovornosti preko vaših leđa. Zakon je jasan i na vašoj strani, nedajte se na nešto navući i zauzmite čvrsti stav.
 12. Nije bilo zabilježbe skrbništva u zk, vi niste znali u trenutku sklapanja pravnog posla da je osoba djelomično lišena poslovne sposobnosti i vaš štiti načelo povjerenja u zemljišne knjige. Za eventualnu štetu može odgovarati samo onaj koji je propustio zabilježiti skrbništvo u zemljišnoj knlizi prije vas. Slobodno uživajte posjed i nemojte se dati zastrašivati.
 13. Dali imate ovjereni kupoprodajni ugovor i preneseno vlasništvo na sebe?
×
×
 • Napravi novi...