Jump to content

Peksa5555

Korisnik
 • Broj objava

  251
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

Sve što je Peksa5555 objavio

 1. Tek me trebaju zvat ako budu. Kako mi je rekla teta na mirovinskom ne zovu otkad je ova situacija sa covidom19. Predao sam zahtjev prije mjesec dana.
 2. Poštovani. Hoće li meni pošto je moj predmet na vještačenju odrediti omjer rat-mir.?
 3. mali čovjek jel mu se išta povećala mirovina i dali ima hrvi za stalno?
 4. Poštovani prof. Zamolio bi vas ako znate što znači kratica na mirovinskom E. S. U. D. Naime predao sam na mirovinski za ponovno vještačenje hrvi 20%za stalno. To mi je doktor napisao zahtjev. Predao sam i medicinsku dokumentaciju To sam predao ima 15 dana. Oće li mi sad odredit omjer rat-mir. Hvala.
 5. Javim se. A od prihoda imam invalidsku profesionalnu mirovinu.
 6. Poštovani. Gonzo-stari. Meni je doktor opće prakse napisao napisao zahtjev na obrazac IN-1.Valjda on zna puno ih je napisa. I predao sam svu dokumentaciju od zadnjeg puta kad sam bio na vještačenju a to je bilo 2017.god. Možete mi reć koliko se čeka od predaje zahtkeva da me pozovu na vještačenje.?
 7. Pa pitaj u svom uredu za branitelje u svojoj općini!
 8. Ma stvarno se radi o jednom mom prijatelju. A što se mene tiče ja sam već pridao za vještačenje. Nema ljutnje gonzo-srari. Javim se😀
 9. O ja mislim da je tako, netko mu je utupio u glavu tko nema status rvi za stalno. Objasnit ću mu još jednom i reć mu ako ne vjeruje meni nek ode kod pravnika za branitelje u općinu pa će mu on sve objasnit. Hvala buda2. Javim se još!
 10. Poštovani forumaši. Sve sam lijepo objasnio mom prijatelju što treba predat za ponovno vještačenje da mu se odredi vojni dio za mirovinu. I sad se on premišlja hoće li uopće predavati papire jer se prepao da mu nebi i ovo mirovine što prima ukinulo! Ne znam što bih više rekao da ga uvjeri. Molim vaše savjete kako bi ga uvjerio da mu neć mirovinu ukinuti!
 11. OK. Hvala. Tako ću mu reći. Trebao bi doć na red kod psihijatra u 10.mjesec. Javim kako je prošlo.
 12. Poštovani buda2. Moj prijatelj ima zadnji nalaz od dnevne bolnice ove godine od 1.mjeseca.zbog ove situacije zbog covida nije bio od tada kod doktora. Prije toga ima sve nalaze uredno liječenje. Samo mi recite ako sad prida med.dokumentaciju oće li to utjecati na ishod vještačenja? Molim odgovor, pa da mu kažem. Hvala.
 13. OK. Samo još jedno pitanje, što mora predati od medicinske dokumentacije doktoru da me kažem? Molim odgovor? Hvala.
 14. Buda2. Sve vam je oprošteno. On je dobio rješenje ima nekih mjesec ipo. Pa nije mu ni sad kasno da preda? Samo što će duže čekati, kako ste rekli. I ova ga korona dosta usporila.
 15. Eto buda2 sad nemate odgovor. A znali ste reć da će se načekat???
 16. Kakva je ovo država kad uzima iz usta onima koji su je branil Koliko će čekati? Pa tako i tako čeka! I kakva je to država koja uzima iz usta branitelja koji su je branili i krvavili.? Umjesto da mu povećaju mirovinu oni mu smanjili za 200.kn.! Sa 2.580.na 2.370. Eto sramota.
 17. OK. Hvala.gonzo i skywalker. Znači da ide u svog doktora i da pokrene novi zahtjev za određivanje omjera rat-mir.?
 18. Dali da se žali na ovo rješenje il da ide kod doktora da mu napiše zahtjev za novi izračun mirovine rat-mir omjer? Molim odgovor.? Hvala.
 19. Molim možete li mi objasnit značenje ovog rješenja? Dali je mom prijatelju sad manja mirovina ako je prije dizao 2580.kn. Hvala.
 20. Ovo je to rješenje 1.str. Stavit ću i drugu. Što ovo znači moj prijatelj se prepao da nebi izgubio mirovinu, molim odgovor? Hvala.
 21. Piše mu u rješenju da mu se zahtjev odbija kao ne osnovan i da može jedino dr.opće prakse pokrenuti novi postupak. Pa se sad on zabrinuo.
 22. Poštovani branitelji. Evo ima par dana mom prijatelju došlo rješenje iz hzmo jer je zatražio novi izračun mirovine profesionalne, jer je dobio za trajno 20% hrvi. I dobio u rješenju manju 200.kn.mirovinu. Mislio da će mu bit veća bar 100.kn.A grdno se prevario. I što da rad sad? Moli za savjet? Molim odgovor!
×
×
 • Napravi novi...