Jump to content

Lone Wolf

Korisnik
  • Broj objava

    28
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Hvala
    Lone Wolf je reagirao na prvo1 u Uvjetna kazna   
    Koristiš li uslugu e građani?
  2. Hvala
    Lone Wolf je reagirao na Željac047 u Nametljivo ponašanje-prijedlog optužbe   
    Mislim da nece previše utijecati na Vašu budućnost, jer to nije neko teško KD, a ko zna hoce li to i doci do suda, samo se Vi sada malo smirite od svega toga, pomalo stavljajte u zaborav i nemojte se previše opterećivati sa time, a što bude bit će, a vjerujem da neće biti ništa strašno....
    Sretno Vam..!
  3. Hvala
    Lone Wolf je reagirao na ledena_kisa u Nametljivo ponašanje-prijedlog optužbe   
    Prošlo je tek dva dana, prerano je da išta znate. U svakom slučaju, o svakoj radnji u postupku od strane državnog odvjetništva vi ćete biti obaviješteni. Sve se šalje poštom, štogod oni rade, a treba se vas ticati kao okrivljenika. Sada slijedi odlučivanje o optužnici temeljem kaznene prijave podnešene od strane policije. To je standarni tijek kaznenog postupka. Sivko vam je spomenio kazneni nalog i to je institut koji se upotrebljava za kaznena djela gdje se može izreći kazna zatvora u trajanju do pet godina. Ukoliko priznate djelo, ne želite na suđenje, te ukoliko optužnica bude podignuta, te ukoliko sud pristane na izdavanje kaznenog naloga, a vjerojatno hoće s obzirom na sve, vi ćete kompromisno dogovoriti kaznu koju vam oni odrede. Na to ćete imati pravo prigovora kada se izda. Sve je to još daleko, po meni se ne trebate ničega strašiti, jer to nije teško kazneno djelo. U zatvor nećete ići, ako dođe do suđenja, ono je javno, nitko vas nije dužan štititi od toga da žena ne sazna, sve ovisi o vašoj vještini da to prikrijete. Poštu ionako morate osobno primiti, ali eto, danas poštari davaju svakom da se potpiše i preuzme, pa pripazite. Također, nije mala razlika između kaznenih djela po prijedlogu i po službenoj dužnosti; Koji se tako progone. Vaše je po prijedlogu, nema straha prevelikog. Samo više to nemojte činiti i ne kontaktirajte oštećenicu niti njezinog muža. Također, ako vi imate dokaze za prijetnje, prijavite i vi njih, nitko vam nema pravo prijetiti. 
  4. Hvala
    Lone Wolf je reagirao na sivko u Nametljivo ponašanje-prijedlog optužbe   
    Zašto bi odustali?
    Poštar nosi.
  5. Hvala
    Lone Wolf je reagirao na sivko u Nametljivo ponašanje-prijedlog optužbe   
    Pa sve si priznao u policiji koja te snimila.DO im je dano nalog da to naprave umjesto njih.Nemam pojma što je žena pokazala policiji da bi dokazala nametljivo ponašanje.Vjerovatno im je pokazala poreke i ostalo.
    Sa DO se možeš dogovorit da ide kazneni nalog pa neće bit suđenja (ako sud pristane).
    Ako DO slučajno ne podignu optužnicu obavijestit će ženu o tome pa ona može nastavit sa privatnom tužbom za isto djelo.
  6. Hvala
    Lone Wolf je reagirao na ledena_kisa u Nametljivo ponašanje-prijedlog optužbe   
    U slucaju osude, to ce biti niska kazna. Tipa 3 mjeseca, uvjetno na godinu dana. Vi biste trebali pitati u PU u kojoj se fazi nalazi postupak. Meni iz vaseg upisa nije jasno je li podnesena kaznena prijava nadleznom DO. U svakom slucaju, rok za to je tri mjeseca od saznanja za kazneno djelo.(tri mjeseca od saznanja da se podnese prijedlog za pokretanje kp)
  7. Hvala
    Lone Wolf je reagirao na sivko u Nametljivo ponašanje-prijedlog optužbe   
    Ne znam pošto se ne ide po službenoj dužnosti.
  8. Hvala
    Lone Wolf je reagirao na sivko u Nametljivo ponašanje-prijedlog optužbe   
    U zatvor nećeš sigurno.Ako DO podigne optužnicu pitanje je kako će se oni postavit prema kazni.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija