Jump to content

Uvjetna kazna


Lone Wolf

Preporučene objave

Poptovani 

Prije nekoliko godina sam osuđen uvjetno.To je sve prošlo ali sam danas dobio od pošte obavijest da imam pismo od istog suda na kojemu sam osuđen.Pošto pismo nemogu podići prije ponedjeljka zanima me da li je to možda nekakva obavijest o isteku te uvjetne kazne ili nešto slično jer sam u strahu da nije opet neki problem a stvarno nisam imao ništa više u vezi s tim postupkom od prije.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Srećom od prilike je ono što sam i mislio...donijeli su odluku da mi oduzimaju mobitel koji su tada privremeno oduzeli...zaboravili su na njega pa ga sada šalju na uništenje...hvala onima koji su pomogli i pozdrav onomu koji mi je unio još dodatnog nemira svojim nepotrebnim postom kojeg je moderator obrisao...hvala i moderatoru.Ali evo još jednog dokaza kako kad jednom napraviš glupost pa čak i ovako relativno benignu kakvu sam ja napravio to te može pratiti i uznemiravati godinama ili cijeli život.Zato svi pamet u glavu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija