Jump to content

Toni Milutin

Korisnik
  • Broj objava

    26
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Tužan
    Toni Milutin je reagirao na zubatac1 u otkaz povodom korone   
    Ako potpišete sporazumni otkaz,nemate prava na nikakvu naknadu na burzi...osim prijave na HZZO (pazite na rok od 8 dana nakon datuma otkaza).Vi ste de facto tehnološki višak,ali vam oni ne daju tu mogućnost,jer se boje vaših potraživanja na ime otpremnine.Tražte otkaz kao tehnološki višak,ponudite im potpis Izjave da nemate nikakvih potraživanja prema firmi (nakon što vam sve isplate...ili kako se dogovorite s njima).Ta Izjava ih ne štiti u potpunosti od potraživanja otpremnine,pa vam zato nude sporazumni...Ova prijava na mjesec dana? To je njihov prijedlog? Za to bi ipak trebalo nazvati info telefon Mirovinskog...dobiti će točnu informaciju,bolje kod njih provjeriti,jer se stalno nešto mijenja.Pazite na prijavu za zdravstveno i na rokove,sretno
     
  2. Sviđa mi se
    Toni Milutin je dobio reakciju od MsBourne u Legalan Dropshipping model   
    Hvala. Imao sam tu sreću da sam pri traženju firmi s kojim ću raditi naišao na firme s kojima ni ne treba NDA kamoli NNN. To je ekipa radišnih ljudi s šefom koji rade u svojoj branši preko 20 godina i nije im životni cilj postići uspjeh prevarom, plus profit naspram štete koju bi sebi nanjeli je zanemariv. Njima je u cilju da rade sa mnom i da štite proizvod tako da ga samo oni proizvode. Postoji nešto što se zove ugled, a kod njih se to shvaća puno ozbiljnije nego u nas. I sad sam im rekao da sve zaborave i stave na pauzu i da brinu o sebi dok se ova situacija ne riješi. Stvarno ne mogu shvatiti ljude koji sad idu na Ebay i Aliexpress i naručuju stvari. Malo kulture i poštovanja. 
    Ja sam u puno većim problemima jer nisam očekivao da će reakcija na saznanje o mom otkazu potaknuti neka događanja koja su... ne želim reći jer ne znam cijelu istinu, ali kao da se radi na tome da se ide od zaposlenika do zaposlenika i obaviještava ga o mom otkazu s ciljem pretvaranja mene u nekog kriminalca. Škola ovisi o meni, da, točno. Ali ja ovisim o mom zdravlju i moram misliti na sebe. Dugo sam mislio na školu i stavljao je na prvo mjesto, sad je red došao da stavim sebe. Žao mi je i sad kad vidim koji sam nered napravio volio bi se vratiti u prošlost i ne dati otkaz, ali mi je drago što je to putovanje nemoguće jer tako nikad ne bi se izborio za sebe. 
  3. Hvala
    Toni Milutin je dobio reakciju od Ruby_Danderfluff u Prodaja vlastitog uređaja, proizvodnja i slanje iz Kine   
    Hvala. Evo čitam članak Novi zakon za tvrtke i mislim se između jdoo i doo, a obrt više ne dolazi u obzir. Sljedeći tjedan bi trebalo sve biti spremno.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija