Jump to content

maggy

Korisnik
  • Broj objava

    27
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Mislim da je to ta. ZA VSS literatura je slijedeća: Predmet Osnove sustava Europske unije obuhvaća publikacije Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracije: 7.1. Europa u 12 lekcija, Pascal Fontaine, 7.2. Hrvatska na putu u Europsku uniju, od kandidature do članstva, treće dopunjeno izdanje, MVPEI, 2006. 7.3. Peto proširenje Europske unije, MEI, 2004. 7.4. Odluka o uspostavljanju strukture za pregovore o pristupanju Republike Hrvatske Europskoj uniji (»Narodne novine«, broj 49/05) Publikacije se mogu pronaći na internetskim stranicama: www.delhrv.cec.eu.int.hr www.mvp.hr www.eu-pregovori.hr Ja sam ih skinula s interneta. Ispitivač pita tri pitanja s potpitanjima, po grupama: 1. Povijest 2. Institucije 3. Hrvatska
  2. Hej, dala bih ti jedan savjet u svezi EU. Imala sam skriptu koja je bila koma i na ispitu sam vidjela da su je i drugi imali. Tako da ti savjetujem da ipak učiš iz literature koja je navedena i obvezno( to nam je ispitivačica rekla) idi na stranicu www.entereurope.hr.
  3. Kao prvo, ništa se ne brini, nije strašno! Bila sam na ispitu s dečkima koji su SSS-MUP. Nauči osnovne stvari, ne zamaraj se s detaljima. Tamo je samo jedan dečko pao EU, ali ništa nije znao. Ispitivači ti pomažu! I sretno!!!
  4. znam i ja takvu situaciju, pa me to i dovelo u nedoumicu.
  5. ima li radnik kojemu je priznato pravo na rad s polovicom punog radnog vremena kao roditelju djeteta s težim smetnjama u razvoju, pravo na dnevni odmor (stanku).
  6. moja kolegica je dobila poziv za 30.05. , a prijavu je poslala 29.04.
  7. Bravo Neja, čestitam ti!! Napokon si se riješila muke! Uzivaj sad u proljeću i odmaraj A ja ću se mučiti nadam se samo da ću do petog mjeseca položiti!
  8. super majo, čestitam ti! napokon možeš pošteno meni je koma :cita: od učenja. ne znam hoću li stići sve naučiti, jer u petom mjesecu moram izaći na ispit spremna ili ne. :tupan:
  9. hej majo, drzim ti fige za sutra, nista se ne boj, vjerujem da sve znas!!! javi nam se sutra!!! pozdrav od nas koji jos uvijek jadni ucimo i muku mucimo
  10. Je li netko polagao posebni dio iz radnih odnosa? :tuzan:
  11. hej neja, hrabro se drži . Držim ti fige i javi kako je bilo. ja sam još u fazi učenja i ne usudim se prijaviti ispit!!!
  12. Ima li poslodavac, odnosno od njega ovlaštena osoba za primanje pritužbi vezanih za zaštitu dostojanstva, obvezu obavješćivanja radničkog vijeća o postupku poduzetih mjera za zaštitu dostojanstava radnika, s obzirom da je navedeni postupak tajan?
  13. ok, svima nam je tako od svih tih izmjena i dopuna raznoraznih zakona. sad samo treba docekati ove nove izmjene zakona o drž. službenicima!
  14. ZAKON O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O DRŽAVNIM SLUŽBENICIMA - nn 107/07
  15. super, super! Baš mi je drago i odmah mi je osobno lakše!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija