Jump to content

maggy

Korisnik
  • Broj objava

    27
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je maggy objavio

  1. Mislim da je to ta. ZA VSS literatura je slijedeća: Predmet Osnove sustava Europske unije obuhvaća publikacije Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracije: 7.1. Europa u 12 lekcija, Pascal Fontaine, 7.2. Hrvatska na putu u Europsku uniju, od kandidature do članstva, treće dopunjeno izdanje, MVPEI, 2006. 7.3. Peto proširenje Europske unije, MEI, 2004. 7.4. Odluka o uspostavljanju strukture za pregovore o pristupanju Republike Hrvatske Europskoj uniji (»Narodne novine«, broj 49/05) Publikacije se mogu pronaći na internetskim stranicama: www.delhrv.cec.eu.int.hr www.mvp.hr www.eu-pregovori.hr Ja sam ih skinula s interneta. Ispitivač pita tri pitanja s potpitanjima, po grupama: 1. Povijest 2. Institucije 3. Hrvatska
  2. Hej, dala bih ti jedan savjet u svezi EU. Imala sam skriptu koja je bila koma i na ispitu sam vidjela da su je i drugi imali. Tako da ti savjetujem da ipak učiš iz literature koja je navedena i obvezno( to nam je ispitivačica rekla) idi na stranicu www.entereurope.hr.
  3. Kao prvo, ništa se ne brini, nije strašno! Bila sam na ispitu s dečkima koji su SSS-MUP. Nauči osnovne stvari, ne zamaraj se s detaljima. Tamo je samo jedan dečko pao EU, ali ništa nije znao. Ispitivači ti pomažu! I sretno!!!
  4. znam i ja takvu situaciju, pa me to i dovelo u nedoumicu.
  5. ima li radnik kojemu je priznato pravo na rad s polovicom punog radnog vremena kao roditelju djeteta s težim smetnjama u razvoju, pravo na dnevni odmor (stanku).
  6. moja kolegica je dobila poziv za 30.05. , a prijavu je poslala 29.04.
  7. Bravo Neja, čestitam ti!! Napokon si se riješila muke! Uzivaj sad u proljeću i odmaraj A ja ću se mučiti nadam se samo da ću do petog mjeseca položiti!
  8. super majo, čestitam ti! napokon možeš pošteno meni je koma :cita: od učenja. ne znam hoću li stići sve naučiti, jer u petom mjesecu moram izaći na ispit spremna ili ne. :tupan:
  9. hej majo, drzim ti fige za sutra, nista se ne boj, vjerujem da sve znas!!! javi nam se sutra!!! pozdrav od nas koji jos uvijek jadni ucimo i muku mucimo
  10. Je li netko polagao posebni dio iz radnih odnosa? :tuzan:
  11. hej neja, hrabro se drži . Držim ti fige i javi kako je bilo. ja sam još u fazi učenja i ne usudim se prijaviti ispit!!!
  12. Ima li poslodavac, odnosno od njega ovlaštena osoba za primanje pritužbi vezanih za zaštitu dostojanstva, obvezu obavješćivanja radničkog vijeća o postupku poduzetih mjera za zaštitu dostojanstava radnika, s obzirom da je navedeni postupak tajan?
  13. ok, svima nam je tako od svih tih izmjena i dopuna raznoraznih zakona. sad samo treba docekati ove nove izmjene zakona o drž. službenicima!
  14. ZAKON O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O DRŽAVNIM SLUŽBENICIMA - nn 107/07
  15. super, super! Baš mi je drago i odmah mi je osobno lakše!!!
  16. karaoke su genijalne!!! kao i sve na you tube!!
  17. bas...jer stvarno mi se ne da nakon 8 sati na poslu sjesti doma i.... i učenje i tako iz dana u dan....a tek sam počela a za 4 mj se udajem, pa me to vise zaokuplja!!!! ali bar cu znati himnu na svadbi...da me se moj dragi ne stidi
  18. ajmo onda nejo u stav mirno kao nasi rukometasi !!!! i otpjevajmo tu himnu....ali pazi imaju "dvije kolone" da se ne zeznemo !!!
  19. vec sam se uplasila da ne znam tekst himne!!!!
  20. nisam tako glupa, za ovo svečano!!!! ali imam tekst zakona , čl. 17. st 1. Lij-pa na-ša do-mo-vi-no , Oj ju-na - čka ze-mljo mi-la, Te-ci Dra-vo, Sa-vo te-ci, Nit' ti Du-nav si-lu gu-bi, i bas ne bih skužila da je tekst trebao biti u koloni.
  21. prvo nisam citala napjev, jer sam mislila da je isti poput teksta himne, a kad sam počela čitati, vidim da tu nešto , BAR MENI nije jasno!!!
  22. Napjev s tekstom himne "Lijepa naša domovino" jest Svečano Lij-pa na-ša do-mo-vi-no , Oj ju-na - čka ze-mljo mi-la, Te-ci Dra-vo, Sa-vo te-ci, Nit' ti Du-nav si-lu gu-bi, Sta-re sla-ve dje-do-vi-no, Da bi va-zda sre-tna bi-la! Si-nje mo-re svijetu re-ci, Da svoj na-rod Hr-vat lju-bi. Mi-la ka-no si nam sla-vna, Mi-la si nam ti je-di-na. Dok mu nji-ve sun-ce gri-je, Dok mu hrašće bu-ra vi-je, Mila, ku-da si nam ra-vna, Mi-la ku-da si pla-ni-nas! Dok mu mr-tve gro-bak kri-je, Dok mu ži-vo sr-ce bi-je! MENI OVO NIJE JASNO
  23. e to sam htjela znati! razmisljala sam je li mi bolje ici prije pa da znam na sto trebam, odnosno ne trebam obratiti pozornost prilikom učenja, ili pred sam ispit da znam što je aktualno!!! hvala na odgovoru!
  24. za one koji su bili na seminaru pitanje: je li bolje ici na seminar neposredno prije ispita ili nešto više vremena prije!????
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija