Jump to content

KALANJ

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. KALANJ

    Terasa

    ako ima dozvolu za gradnju(to je upitno) zovi inspekciju (gradjevinsku)!!! ali prvo vidi dali je kod tebe sve legalno sa dozvolama za gradnju. da nebi bilo rušenja na obje strane
  2. zato postoji kućni red i mir! lupaj mu metlom po stropu ali kad on ode spavati i pravi se luda kao neznaš ništa ,tako par puta , ako nije retardiran shvatit će! upozori predstavnika stanara da radi svoj posao ili češ zvati policiju, i opet tako par puta ...... poslije 22h nema izvođenja radova !!
  3. po logici bi trebala imati neka prava po svojoj majci jer je to kuča od njezine majke. PITANJE= dali je to kuča od tvoje majke? kakvo pravo polaže njezin polubrat(ista majka drugi otac ili..?) ali svakako ne ulaži ništa dok traje spor!
  4. ako možeš financijski , uzmi svoga geodeta neka ti napravi izmjere tvoga posjeda( ovlaštenog naravno i neutralnog iz drugog grada)
  5. njegova cijena 10€- tvoja 20€ ! UZ SAMO MORE???(nema gradnje !)
  6. koliko ti je to "skoro na međi"? ako je to starija kuča -vjerojatno je kamena? ako ideš po zakonu -izvedivo je , ali malo duže traje! probajte se ipak dogovoriti!!!
  7. šta ti znači ono =(upaljena svijetla po danu) ???? svijetla moraju biti upaljena bio dan ili noć!!!! sigurno nisi znao da je dugo svijetlo -GLAVNO svijetlo, ............................ logika ti je to da ti je progledao kroz prste, (plati mu kavu još !)
  8. zavisi koliko je vremena prošlo i dali ima neslaganja(nasilja)
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija