Jump to content

Problem s kanalizacijom i zajedničkim dvorištem


ZaZ01

Preporučene objave

Pozdrav,

Partner i ja trenutno imamo problem sa susjedom u vezi kanalizacije stana u kojem nitko ne živi već 3 godine. Susjeda tvrdi da se zbog naše cijevi koja je priključena na glavnu cijev, njihova strana stalno zaštopava s njihovim wc papirom. Stan se nalazi u zajedničkom dvorištu (nisu u pitanju stanovi u zgradi). Nije nam do sada govorila da imaju ikakve probleme niti se žalila. Odlučila je sama na svoju ruku pozvati majstora i iskopati rupu ispred našeg prozora. S tim se napravila veliku rupu u glavnoj cijeli i na našoj. Trenutno nam prijeti ako ne popravimo svoju cijev, da će zatvoriti naš priključak. Zanima me da li je zakonski smjela na svoju ruku išta raditi te da li može naš priključak samo tako zatvoriti? 

Hvala unaprijed, 

Lijep pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moglo bi se reći da je imala pravo riješiti svoj problem s cijevi ali ne na način da petlja oko vašeg priključka osim ako je i tu problem pa eventualno bi se moglo raditi o poslovodstvu bez naloga temeljem Zakona o obveznim odnosima. Međutim, zatvoriti vam priključak nema pravo a sve poradi objašnjenog u sličnoj Temi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija