Jump to content

krsenje uvjetne presude


ellalanne

Preporučene objave

Postovani, molim za info ako slucajno imate znanja o ovome... 2022 god donesena je uvjetna za djelo krade uz provjeru na 2 godine,uz to doticna je trebala i vratiti novac koji je otudila, to je i napravila. Priznala je krivnju, nije bila ranije kaznjavana i donesena je uvjetna presuda. Medutim 2023 doticna je ponovila kradu, u pitanju je bilo nekih 350 e. To je vratila, objasnila zasto je to napravila, bila joj je namjera te novce vratiti, medutim otkrilo se prije toga. Sudsko vijece je odrzalo sastanak u kojem je optuznica potvrdena i sad je to danom nekom sucu da dalje vodi. Sudac se ne javlja, nista u vezi toga predmeta nije doslo, jedino da je dodijeljeno tome sudcu/sutkinji. Medutim, na e gradani joj je dosla poruka vezana za ovaj predmet iz 2022 god (doslo je do promjena na vasem predmetu) i tu stoji odluka/dopis suda. I naravno sad je panika jer ona ne zna sta se dogada. Svjesna je toga da je 2023 napravila glupost, bezglava... Mene zanima da li postoji mogucnost da je ovo iz 2022 kroz provjeru se uvidilo da je ponovila djelo krade 2023 pa joj sada opozivaju uvjetnu ili mozda nesto drugo je u pitanju? Ako je taj dopis suda opoziv uvjetne da li postoji mogucnost produljenja uvjetne presude iz razoga da je novac vratila i priznala krivnju u oba slucaja. I naravno najvaznije pitanje, prijeti li joj kazna zatvora?  jos cu samo reci da od 2023 od 5 mjeseca kad je napravila to, do danas nije pocinila ni ponovila kazneno djelo. Unaprijed hvala svima od odgovorima i pomoci.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 1 sat, sivko je napisao:

Dok joj papirno ništa doma ne dođe neće se točno znat o čemu se radi.

Uvjetna se ne može produžavati.

Sivko, hvala na odgovoru. A sto mislite da li bi mogla u zatvor, nadam se da ne. Nadam se da ce biti neka blazna kazna jer doticna se stvarno sredila po tome pitanju. Shvatila je da to vise ne smije raditi.  Uh uh ... 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija