Jump to content

Novac sumljiv


Tanči6

Preporučene objave

Molim pomoc. Bila sam napravila prekršaj manji bicikl -nebitno . Kada su došli policajci ,ponijela sam van ulaza da dam osobnu . Vidjeli su svotu novca u novcaniku tad nista niti pitali  . Za mjesec dana sam pozvana u stanicu inspektor za krizna stanja bar mi je tako rekao. Pitao je podrijetlo novca - svota novca odmah . Napadno. . Rekla sam 10.000 eura iako je bilo 8.000 doma sam vidjela sve da sam se ja zabunila u svoti da sam vec nesto odavnooo potrosila jer je to novac koji je prosao kroz racun sav banke (od majke sto mi je dala jedini uplatitelj ona meni ). Buni me sto sam se zafrknula 10 umjesto 8 .. Pisao je" oko 10."u zapisnik . Naravno rekla sam da je sav novac kroz racun prosao te da moze provjeriti . Nije mi dao zapisnik .. ali pitanja o tome (sta namjeravam s time i sl su uzasna). Dali se priznaje da sam mogla pogriješiti u svoti novca kad sam govorila ? Jer to je novac jos od 2015 uplačivan zaboravila sam da sam 2.tisuce eura od tad potrosila - ili me jednostavno snašao na brzinu s pitanjima . Potpisala nisam nista. Ide li to na DORH ili ..? Za odvjetnika nemam, pitati,to mi je novac za jednog dana najmanju kučicu kupit kako sam mu i rekla ( to je i zapisao jer pita sto ce mi ali napadno bas ). Hvala i da ..znam da sam ispala glupa. Hvala... I da ,.sve je njega mucilo sto ne radim a od kud toliki novac ali kazem sve je preko racuna bilo dobiveno od mamine odstete koju je davnoooo dobila . Dali dalje taj zapisnik o novcu salje na DORH ako neko zna .. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 21 minuta, sivko je napisao:

Da su htjeli šta poduzimati učinili bi to odmah kao i oduzeli novac.

Naljepse Vam hvala od srca na odgovoru. Sve su valjda i sami provjerili nemam pojma jos prije nego sto sam dosla .. Nemam za odvjetnika pa sam zahvalna Vam na svakom slovu ,jer sam inace strašljiva i kad istinu govorim , pa sad mi - mirna dusa. Oprostite na smetnji .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija