Jump to content

odvjetnički ured


adisson

Preporučene objave

Milsim da ćeš se iznenaditi na razgovoru, naime zapravo se ne radi o uredu u klasičnom smislu.

 

Odi na www.consensus.hr ona radi za njih, zapravo muž joj je direktor Consensusa. Pripremi se na višesatni intervju, engleski moraš znati kao materiinji jezik, osobno sam imala vrlo pozitivan dojam :-) Radno vrijeme flexibilino, al zapravo ga nemaš, ako se mora dovršiti neki projekt, radi se i vikendima, jako drže do timskog rada.

 

Kad pogledaš tu web stranicu, dobiti ćeš dojam o čemu se radi ;-)

 

Sretno!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...
  • 2 tjedna kasnije...

Pa ne reklamira se ured nego consensus konzultantska firma. moje iskustvo s uredima koji rade u sklopu ili prate konzultante...NJESRA!!!ne mozes tamo kao vjezbenik ama bas nista naucit iz toga svi bjeze glavom bez obzira. Tamo si doslovce radna snaga, crckas ugovore vise manje. Suda neces vidjet kao ni drugih drzavnih tijela niti ces komunicirati s njima. Neces podnesak znati napisati,a kamo li nesto ozbiljnije...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pitanje je kaj znači "nešt naučiti". Ako ti je cilj pripravničkog da se upoznaš sa širokim područjem prava pa da nakon 2mj učenja i na pravosudnom možeš pričat o svačem, to možeš spremiti u 80% ureda u RH.

 

Ako ti je cilj da te nakon pripravničkog netko trebajer znaš kaj drugi ne znaju (a valjda je), onda je ovo odlična stvar, isto ko i drugi uredi gdje se rade više manje specijalizirane stvari. Osim ovrha na pokretninama :-D:-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija