Jump to content

Depresija i vozačka dozvola


Toni Milutin

Preporučene objave

Evo ovako.

Dobio sam 20 kg u jako kratkom roku i depresivan sam. Prvo sam bio depresivan jer svi novci koje sam štedio da kupim stan su izgubili vrijednost i sad za ušteđene novce ne mogu kupiti garažu. Onda depresija dovela do debljine, debljina do još veće depresije i sad je tu začarani krug.

Doktor me posalo na svakojake preglede, uključujući psihijatra. Sve pet, bilo mi je drago malo porazgovarati o svemu, i poslao me na daljnju obradu. No onda mi se upalila lampica, hoću li izgubiti vozačku?

Nije mi dao ljekove i nemam namjeru piti nikakve ljekove, moja depresija je zbog financija i ekonomije i stambenog pitanja, tablete tu neće pomoći ništa.

Sad se mislim kad odem na tu obradu psihičku, dali da prešutim i pravim se da je sve OK, jer ne želim da mi oduzmu vozačku?

Nisam nesposoban voziti, dobar sam vozač i neću se zaletiti u nekoga ili samo tako razbiti auto, nisam debil. 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dana 12. 07. 2024. u 12:31, stradivari je napisao:

nećete izgubit vozačku. Kad dodjete kod psihijatra recite kako jest

Hvala puno. 
Bio sam jutros naručiti se za novi pregled i testiranje, čeka se dugo red pa eto. Poradit ću malo na sebi, i uplatiti loto :D, možda bude nešto od jednog ili drugog. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Osobno sam ostao bez vozacke dozvole zbog koristenja ljekova tj kako se to kaze nisam ostao bez vozacke nego mi je dodjeljena ogranicena vozacka. Odmah sam prestao sa terapijom.

Sve sto kazete lijecniku on zapisuje u Vas karton. Kasnije, za vadenje vozacke dozvole, ili za stupanje u radni odnos, ili primjerice za skok padobranom morate donijeti povijest bolesti na kojem ce pisati da ste imali problema sa mentalnim zdravljem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija