Jump to content

zauzimanje zajedničkog dijela zgrade


zabrinuta.majka

Preporučene objave

Pozdrav, susjed u zgradi ima stan u prizemlju te je isti ogradio dio zajeničkog dvorišta zgrade te onemogućio ostalim stanarima korištenje tog dijela dvorišta na kojem je u početku bio dio parkirališta kojeg ionako oko zgrade nedostaje. pretvorio je preko 70% zajedničke površine u dvorište, dogradio zadnji ulaz iz stana u svorište, posijao travu, stavio tlakavce i izgradio ogradu oko tog dvorišta vezanog na zgradu. Na sastanku stanara bi htjeli riješiti taj problem tj da se zgrada vrati u prvobitno stanje a ne znamo (ne zna ni predstavnik) od kuda ispravno krenuti u akciju. napominjem da susjed nema ni pismenu ni usmenu dozvolu za navedeno te da je bio već upozoravan na to. 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne morate, bilo koji od suvlasnika može podnijeti takvu tužbu. 

Ali, ja bih svakako održao sastanak i vidio koliko suvlasnika je zainteresirano za pokretanje toga, pa da svi koji su zainteresirani nastupe kao tužitelji. Također bih obavijestio upravitelja, iako upravitelj neće i ne može taj spor pokretati umjesto vas. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija