Jump to content

molim vas kolege informacije!


nerica

Preporučene objave

ne znam tko ti je u komisiji, ali meni su bili među ostalim bili Ivanišević i Damjanović i mogu reći da su bile i više nego korektne a njih dvije sam se najviše bojao. Iz nekog razloga Ivaniševićka je krenula prvo s upravnim i više je se zadržalana njemu, a Damjanovićka obvezno i nasljedno, dok stvarno i trgovačko samo po par pitanja, što baš i nije njihov stil ali je sve bilo ok, mi smo dobro znali i sve je bilo gotovo nešto prije 7. Mogu reći, bar iz svog iskustva da baš i ne stoje izjave o njima s legalisa, žene su bile super, i nema smisla širit neku famu ako je tko slučajno imao loš dan, u većini slučajeva smatram da su onakvi kakvi su bili i meni, slušao sam ih nešto prije nego sam izašao na ispit i sve je bilo kao i tada. Generalno više ljudi prolazi nego pada, ako taj dan naletiš na minu nema ti pomoći ma koliko da si učio, ali naglašavam to su zaista rijetki slučajevi i na njih se ne bi trebalo osvrtati.

Posebno treba naglasit, sva pitanja koja su postavljali ali baš sva su s legalisa, stoga ne treba posbeno naglašavati koliko je važno ponavljati po pitanjima. Svaka čast svima koji su si dali truda i objavljivali sva ta pitanja,bez njih teško da bi položio,bar kad su u pitanju Jesenković i Svedrović koji ponavljaju doslovno uvjek istih 30tak pitanja.

Sretno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija