Rov objavljeno: 3. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 3. travanj 2008. Jučer bio kod vještaka u Tvrtkovoj 5 , zdržao me svega pola minute i kad sam ga pitao gdje sam sad rekao je dobit čete rješenje na adresu,e sad mene ineresira kako saznati što je napisao kakav je njegov blagoslov i da izgledao je dosta dobre volje , a danas gledam u evidencijama i piše PRIMOPREDAJA SPISA U RAD = BOROVEC SUNČANA REFERENT-SOBA 236/II toznači ....... ???? i sad ?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ecwashere odgovoreno: 3. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2008. Nazovi referenticu, reći će ti ona prijedlog (meni je rekao moj referent). Za 2-3 tjedna dobiti ćeš privremeno rješenje o mirovini, nakon toga za jedno 2 tjedna i akontaciju mirovine. Predmet dalje ide na reviziju u ministarstvo predugačkog imena. A konačno rješenje? Negdje krajem godine. I ne pitaj zašto se tako dugo čeka. Vjerojatno nemaju papira ili boje za printer.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zkova odgovoreno: 3. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2008. upravo tako kako je ecwashere napisao.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Rov odgovoreno: 3. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2008. evo danas saznao od referentice da je vještak dao prijedlog profesionalna 80% vojno 20% civilno sad čemo vidjeti što če revizija reći kod velikog g. T Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mrljo odgovoreno: 16. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2008. u Tvrtkovoj dobio 100%opča a g. T smanjio 50%-50% opča Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tragac odgovoreno: 16. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2008. Kako ti je tako brzo rješeno kod g.T. pa nije prošlo ni 2 mjeseca od kada si bio u Tvrtkovoj na vještačenju (tak si napisao), šta je krenulo nešto brže ? e da htjeo sam te još pitati jel se to vidi na ''upitima na evidencije'' kad se vrati ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ciljač odgovoreno: 16. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2008. kod mene je bilo riješeno za 60 dana. čak nisam niti išao na vještačenje nego su na osnovu moje dokumentacije dali prijedlog 100% prof. koju je i potvrdio taborski.neznam zašto kod nekoga ide brže a opet kod nekoga sporije !?! sada uskoro predajem dokumentaciju na osnovu pogoršanja bolesti i ako bude opća nitko sretniji od mene Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.