jelence32 objavljeno: 16. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 16. travanj 2008. molim vas upomoc,imam troje dece i od 10mj,2007 ja i muz ne zivimo zajedno ja sam ga ostavila,razvodimo se i muz mi neda decu,on je sofer i vozi bus za swiss,sredom i subotom je kuci,uzeo je odvjetnika sporcica koji je ovde veoma ugledan i sposoban(vukovar)sta da radim i kakva su moja prava,klinci su kod mene a on njih trazi da ih sud dodeli njemu.sin ima 13 cerke 9 i 4,5god,ocajna sam i neznam sta da radim. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Darda odgovoreno: 16. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2008. Najbolje je da se dogovorite oko djece gdje,kada i kod koga ce biti..I sa djecom razgovarati objasniti im sto je razvod i sto se desava... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 16. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2008. Sud nema običaj povjeriti djecu roditelju koji nije prisutan, a poneki dan tjedno boravka kod kuće makar i posao bio u pitanju se prisutnim nazivati baš i ne može. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.