Jump to content

czss opet s propustima


happymom4

Preporučene objave

stanje je ovakvo- tijekom brakorazvodne ex je dolazio na susrete po rješenju o privremenoj svaku drugu subotu po dva sata u czss pod nadzorom ali je naravno ubrzo odustao i proteklih 6 mjeseci nije dolazio. ta je odluka donesena između ostalog i na temelju njegovih izjava na sudu pa i psihijatrijskog mišljenja punog dijagnoza. sada je drugi sud, po nadležnosti prema zadnjoj adresi donio rješenje o razvodu,povjeravanju, uzdržavanju i susretima.

pa kaže ovako- nakon pravomoćne odluke prvih 6 mjeseci i dalje tako, u czss a zatim djecu ni manje ni više vodi k sebi na vikende, u drugu županiju.

sve je doneseno na mišljenje czss meni nadležnog koji vode ove nepostojeće susrete. te dvije žene iz tima ex nikad nisu vidjele niti s njime obavile razgovor, a znaju da niti dolazi, niti uzdržava niti se informira o djeci. i imaju njegov nalaz psihijatra.nije mi baš jasno otkud im hrabrosti i koja će stati iza odluke ako se djeci nešto dogodi.

između ostalog po istom czss je divljao, prijetio, i pisao pritužbe na njihov rad pa ostaje da je zapravo i njih uspio ustrašiti.znači, ja bi se trebala žaliti na taj dio rješenja?

ili da ja skačem po czss možda se i mene prestraše? ili kakve sam sreće završim u ludari, bez djece?

i czss opet s propustim

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Malo je komplicirano. Mislim Vi morate odlučiti da li ćete ospravati mišljenje centra.

Ono što JEST relevantno da je SUD donio odluku, po Vašoj tvrdnji, županijski ( ako sam dobro isčitao ).

Na tom rješenju imate uputu o pravnom lijeku. Ukoliko ste propustili rok za žalbu možete pokrenuti postupak za izmjenu odluke koja je navedena u rješenju.

Ukoliko imate problema sa CZSS-om ne donosi on odluku već mišljenje i to izmjenama OZ_a od 31.12.2005 godine.

Stoga Vam je borba sa CZSS-om i osporavanje njihovom mišlje nja nije pravna stvar već stvar sistema.

PS. Vrlo teško da je Vaš ex bio kod psihijatra. CZSS_i po strukturi ne zapošljavaju psihijatre te su neekipirani. Najvjerovatnije se radi o psihologu a to je sasvim druga stvar. No nije pravna.

 

Lijep pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

presud aje općinskog suda, u brakorazvodnoj parnici i još nije počeo teći rok za žalbu jer je to bila objava presude. a meni ostaje osporavanje toga dijela odluke suda zbog činjenica. jer navode u mišljenju czss da je on dolazio a to nije istina i voditelj mjere roditeljskog nadzora koji je određen za pračenje susreta mora mi napismeno to i potvrditi. a ex je itekako bio kod psihijatra, sudskog vještaka, po traženju općinskog suda u postupku privremene mjere određivanja susreta i druženja te privremenog povjeravanja djece(spojeni postupak)

a ako sam ja i svjedoci bili prisutni u dogovorenim terminima na susretima te je preda mnom napravljen zapisnik o nedolasku, a i na saslušanju je ex izjavio da nije dolazio iz inata( naravno imam i zapisnik) nema tog boga zvanog tete sa czss,koji će me zaustaviti

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija