Jump to content

pravi put


stijepo

Preporučene objave

poštovani prvo da se izvinem za otvaranje nove teme.priličan broj tema sam pročitao ali se sve svodi ipak od slučaja do slučaja.u domovinskom ratu sam proveo 4g.imam status dragovoljca.probleme sa pts sam imao još u ratu tj. prva lječenja i dijagnoze pts sam imao 91 g zatim 92,93 i jednim dijelom u 94g. te imam prilično veliku dokumentaciju iz tog razdoblja.nakon skidanja iz vojske sam radio a zdrastveno stanje mi je relativno bilo dobro sve do kraja prošle godine kad ponovno idem psihijatru.nakon par posjeta psihijatru otvaram bolovanje sa dijagnozom f43.1,f32.2,f54.već sam bio jednom na komisiji i moram opet za 6 tjedana.sada me zanima daljni postupak a isto tako dali imam ikakve pravne mogučnosti za dokazivanje hrvi pošto imam dokumente od pts i lječenje za vrijeme dok sam bio u domovinskom ratu.hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

stijepo je napisao:

...sada me zanima daljni postupak...

Postupak u svezi čega?

 

...a isto tako dali imam ikakve pravne mogučnosti za dokazivanje hrvi pošto imam dokumente od pts i lječenje za vrijeme dok sam bio u domovinskom ratu....

Pravne mogućnosti postoje, a kakav će biti rezultat to je druga priča. Podnesite zahtjev za priznavanje statusa HRVI nadležnom Uredu državne uprave.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija