Jump to content

Molim pomoč


zendra

Preporučene objave

Pozzz...molio bi pomoč....branitelj sam....7 god...3gbr...prošao sva ratišta....nisam tražio na vrijeme hrvi..bolest ignorisao dugo godina, počeo se lječiti 2008...imam f43.1 chr i f42.2...od prije mj...dana priznata mi bolest kao posljedica rata...primam sto posto bolovanje....na istom sam oko god dana.....prije 5 mj...išao na invalidsku komisiju ...odbijen nepostoji invalidnost....napisao žalbu....čekam još rj...pitanje dali če me skinuti sa bolovanja?....i poništava li se po novom zakonu moja bolest kao posljedica rata...koju su po starom zakonu priznali i izdali rj...?????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma oni meni uredno produžuju bolovanje..mada su ti odlasci na komisiju gori nego odlasci na prvu liniju...što se tiče njihovih omalovažavanja i podcjenjivanja moje bolesti... išao sam jednom na procjenu invalidnosti...i odbijen sam...na to rj...sam se žalio...još naravno čekam odgovor...mene samo zanima dali če i dalje priznavati ono što su več priznali...mislim na bolest kao posljedicu rata...ili če to poništiti ovim novim zakonom....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija