Jump to content

Specifikacija racuna vip


mar12345

Preporučene objave

Za stare racune koje trebam platiti zbog ovrhe, trazila sam specifikaciju poziva. U odvjetnikovom uredu su mi rekli prvo da oni to meni nemaju kaj davat. Zatim sam zvala vip i oni su mi rekli nakon odugovlacenja i par ponovnih poziva da trebam napisat im zamolbu i nakon 24h oni mi posalju specifikaciju. Cekala sam i nije nista doslo i nakon sto sam im jos dva puta napisala zamolbu, bez ikakvog odgovora, poslala sam im mail zasto nisam dobila specifikaciju. Oni su ni odgovorili da se za to trebam obratiti njihovom odvetniku. Onda sam opet poslala mail odvjetnijìku i nakon sto dam ih zamolila jos jednim mailom da mi odgovore, dosao je odgovor da mi oni to ne trebaju dati bez procesa. Da li je to istina. Ja nisam htjela proces jer su mi prvo u vipu rekli da ce mi poslati specifikaziju nakon zamolbe. Mislila sam da je onda racun uredu pa da bi izgubila na sudu ako se zalim, u meduvremenu rok je prosao... Al sada nakon toliko odugovlacenja... Ne reazumijem u cem je problem, zasto nemam pravo da vidim specifikaciju??????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana,

 

Vama je več više ljudi odgovaralo na vaše postove vezano za ovrhu vip-a za neplačene račune i objašnjeno vam je sve što vas je zanimalo i kako da postupite ako mislite da niste dužni iznos za koji vas terete. Meni sada nije jasno sada kad ste propustili rok za prigovor na ovršno rješenje zašto inzistirate na specifikacijama poziva jer da ih i dobijete nemožete poduzeti baš ništa jer je ovrha postala pravomočna.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija