Jump to content

kažnjeno 7 vozača istovremeno


VOYAGGERR

Preporučene objave

Na zaobilaznici u Rijeci gdje grade cestu na Orehovici su zatvorili cestu pa se mora skroz okolo(gubi se cca 15 minuta vremena)ima jedno mjesto gdje se vozi sporo i gdje se može skrenut ulijevo te uključit na cestu za autoput za Zg i uštedjet tih 15 minuta,no policija to zna i tamo svaki dan kazni oko 100 tinjak ljudi.Prekršaj jeste velik jer je to puna crta i zabranjeno je skretanje i policajac nam je svima napisao kazne na 500 kuna a inače je i više za taj prekršaj i to je ok ali ja sam izgubio pol sata jer sam bio zadnji u koloni i dok je ostalima napisao kaznu zakasnio sam na posao pola sata te imao probleme u firmi.

 

Pitanje je da li da se žalim na nalog da bih preinačio kaznu na dobrovoljni rad jer je iznos 500 kuna ili da je jednostavno ne platim pa se ona automatski prebacuje na rad za opće dobro i da li postoji mogućnost da mi povećaju kaznu jer je za taj prekršaj predviđena veća kazna.

 

Hvala na odgovoru i srdačan pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vi koliko vidim ste starosjedioci i znate da bi zbog prekršitelja mogli kasniti na posao.Poslodavac je očito vam stvarao probleme s opravdanjem zato što jeste kasnili na posao.Savjetujem vam da mu se zbog kašnjenja na posao se ispričate ili ste trebali se javiti ako ste imali s mobitelom i obavjestiti ga da ćete zbog zastoja u prometu kasniti a što se tiče kazne platite je čim prije da vam se nebi povećala kako navodite da je mogla biti i veća. Drugi put pamet u glavu i nemožete očekivati da pogriješite i da vam izađe neko u susret i nemože vam policajac automatski ispisivati kaznu niti mora znati da ćete kasniti na posao.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Tražio sam pametan savjet u vezi s tim da ne platim kaznu jer je do 500 kuna tj.eventualno je odslužim radom za opće dobro jer je očito da je to bila policijska navlakuša tj.korištenje prilike da se na jadnim ljudima kojima nisu smišljeno pružili mogućnost za alternativni brži put na posao puno zaradi kažnjavanjem na veliko(oni na toj petlji od prije 10 dana otkad je zatvorena prema Zagrebu dižu milione kuna),a u firmi je već sve rješeno.

 

Srdačan pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani

Dobio si dva ispravna i pametna odgovora a ti tražiš krivca za tvoj prekršaj ili ? ?

npr, zastoj u saobraćaju je viša sila i ako je službena osoba postavljena da zaustavlja i kažnjava vozaće koji svjesno ćine prekršaje da bi brže stigli do cilja, gdije je tu pitanje ?

 

Ako kroz neplaćanje istoga to dođe u ruke sudiji za prekršaje lako je moguće da bude daleko skuplje nego do sada.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 godina kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija