Jump to content

odluka će uslijediti u zakonskom roku?


marlino

Preporučene objave

evo da pojasnim dakle prošlo je prvo ročište, pa se čekalo očitovanje czss pa je održana nakon toga glavna rasprava na kojoj je czss mišljenja da se tribaju susreti održavati kako je z.z. predlagatelja navela odnosno 2× tjedno i svaku drugu nedilju a sad se čeka to rješenje od suda odnosno presuda.pa evo još jednom molim sve koji znaju o tome kad bi tribalo biti to rješenje da mi odgovore.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nisam siguran što možete napraviti ali vam mogu reći da u zakonu stoji da roditelji skrbe zajednički i sporazumno o djetetu.dakle u najboljem slučaju bi se po pitanju toga tribalo i vas pitati.moj savjet je da odete u czss mjesta gdje vaše dite živi s dopisom o tome što se događa te urudžbirajte istog kod njih . tražite da se o tome vi i bivša žena dogovarate kod czss, odnosno da vas pozovu.možete svakako i od njih tražiti savjet ali ukoliko su vam susreti s djetetom određeni presudom onda to majka diteta mora poštivati jer je to pravo diteta da se viđa s vama.mislim da se o tome čak i ranije pisalo na ovom forumu pa probajte potražiti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija