Jump to content

susreti i druženja?


marlino

Preporučene objave

moje dite ne održava susrete i druženja sa mnom ni s mojom dicom iz drugog braka iako postoje 2 pravomoćna rješenja(a o tome sam i ranije pisao). dite je do danas boravilo(živilo) mjesec i nešto dana kod mojih roditelja a sad ju je majka poslala na otok(kod druge bake)kako bi mi još teže bilo doći do svog diteta.sutra imam termin na PU pa me zanima što mogu od njih tražiti i što su po pitanju toga oni dužni poduzeti?? da li sam trebao biti obaviješten(od majke djeteta)da moje dite ide na otok i da će tamo biti do početka škole? svi znaju za to(czss,nadzor,dorh,sud i PU). prijedlog kaznene je dorhu i čeka da se djelatnice istog vrate s godišnjeg jer po njihovom "nije hitno", a i čekaju mišljenje tj. očitovanje CZSS...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nije mi jasno, jeste li vi posjecivali svoje dijete dok je boravilo kod vase majke tih mjesec i pol dana? ako niste, zasto?

i ako je dijete kod vase majke ( znaci bake) bilo mjesec i pol dana, ima pravo biti i kod druge bake jer i oni imaju pravo na viđanje unuka/e. i napisali ste da ce dijete do pocetka skole biti na otoku, pa to je max. 12-14 dana i manje ako racunamo da se dijete za skolu treba pripremiti na vrijeme i sigurno nece doci kuci u nedjelju, a u pon krenuti u skolu.

 

na kraju, zadnja nelogicnost, pisete da dijete s vama ne odrzava susrete i druzenja, pa onda kasnije da ce vam time sto je dijete na otoku biti dodatno otezano doci do djeteta? pa ima li tih susreta ili nema?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

actionegatori, marlino je već toliko toga napisao o sustavnoj manipulaciji djetetom od strane nadležnih institucija, djetetove majke, te bake i djeda da nema potrebe ponavljati, možete samo malo pretražiti po legalisu.

 

Da marlino djetetova majka se trebala dogovoriti s tobom, obavijestiti da šalje dijete na otok.

 

Od policije možeš očekivati i tražiti da službenim putem obavijeste nadležni Centar o tome da djetetova majka ne poštuje pravomoćnu sudsku odluku.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ovako jutros je sastavljen još jedan prijedlog kaznene prijave odnosno dopuna prvog prijedloga. majka baka i djed će biti pozvani na PU radi razgovora.do zapisnika ne mogu doći(prema navodima policajke koja radi na tom predmetu) tražio sam i do sada da policija utvrdi di je moje dite u vrijeme kad bi trebala održavati susrete sa mnom te da se o tome sačini službena zabilješka što nije do sada učinjeno. sada ću to tražiti pismenim putem pa ćemo viditi.czss je pismeno obaviješten s moje strane a i dorh je zatražilo njihovo očitovanje o svemu.policija je do danas odbijala napraviti prijedlog protiv bake i djeda "jer oni nisu z z djeteta niti su odgovorni) na moje inzistiranje navedeni su i oni kao počinitelji i pomagaći. po dite neće nitko otići niti će pu utvrđivati gdje se dite nalazi"jer to nije otrebno". ne majka diteta me nije obavijestila ali mi je zaprijetila na czss prije misec dana da će to učiniti. što mogu još učiniti i što imam sada i od koga tražiti? nadzor je također obaviješten te sam tražio da mi se javi ali nije

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

actionegatori na vaše napadanje mogu reći da mi je otac zaprijetio da će me prijaviti za uznemiravanje ukoliko budem tamo dolazio.kad sam čekao dite 2 sata ispred ulaza i tražio od policije da izađu na teren policajac je rekao da će me privest i postupiti po službenoj dužnostijer da mu je moj otac rekao da ga uznemiravam...a što se tiče komunikacije s ditetom moram se prvo moliti svome ocu po nekoliko puta da bi mi bila omogućena telefonska komunikacija s kćerom koja pritom mene vriđa a onda poklopi slušalicu. sada ne mogu uopće do nje niti se javlja na mob. dite se neće spremati za školu jer nije ni do sada ali da je kod mene onda bi to bio problem pošto nije onda to uopće nikome nije važno.molim vas da ubuduće pročitate cijeli tekst prije nego odgovarate i napadate ljude svojim pitanjima jer forum nije zato da se ljudi osuđuju, napadaju... već da se savjetuju

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija