Jump to content

povrat poreza za 2010


lacika56

Preporučene objave

mislim da na kredit imas pravo povrat poreza,a to za invalidnost neznam jer nisi naveo jesi li u mirovini,nisi,kolika su ti primanja...ali pretpostavljam da nemas pravo posto ja imam 40% HRVI pa nemam pravo na povrat poreza...zao mi je,ali za taj kredit se raspitaj malo na poreznoj ili na banci gdje si dobio kredit... :tuzan:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

apache70 daj mi molim te odgovori:40% sam HRVI u mirovini,imam stambeni kredit i sad me zanima gdje ja mogu doc do te porezne kartice u koju kako pises treba unijeti invalidnost i da li i kako s tim stambenim kreditom...veliki su mi upitnici u glavi,jer mi nitko kokretno nezna odgovoriti pa ni cak oni u poreznoj,pojma nemam kome bi se vise obratio...a samo me zanima imam li pravo na to ili ne... :misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Za p.lav-----

Ja sam zaposlen pa sam kod poslodavca podigao poreznu karticu i odnio u Poreznu upravu gdje su mi upisali invalidnost nakon čega sam ponovno vratio kod poslodavca i po tom mi isti isplaćiju dohodak sa umanjenim porezom. Probaj u svom slučaju kontaktirati Mirovinsko ili predati rješenje uz poreznu prijavu na temelju koje bi ti trebali izvršiti povrat poreza.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija