Jump to content

imamo li pravo na socijalnu pomoć?


petraka

Preporučene objave

unaprijed se ispričavam ako postoji rasprava na ovu temu, ali htjela sam iznjeti točnu situaciju jer su me zbog nje odbili.

redovna sam studentica, muž izvanredan student s takvim rasporedom predavanja da je uz njih ne moguće imati posao i uskladiti svoje obveze s mojima i djetetom. imamo dijete od godinu dana, podstanari smo, uzdržavaju nas roditelji koliko mogu, primamo dječji doplatak ali otkad ne dobivamo porodiljnu naknadu preživjeti mjesec je gotovo nemoguće. u vlasništvu imam automobil('98) no njegovo točenje i održavanje te odlasci roditeljima u grad udaljen 80km od mjesta našeg trenutnog prebivališta je luksuz.

na socijalnom su našu situaciju ocijenili: vi ćete se snać ako ne budete imali, ima i gorih, aha imate i auto, aha imate i mobitel, ma to vam je premalo novca ne isplati se, te nam predložili jednokratnu pomoć za odjeću i obuću no ne znaju dal nam se i za taj iznos vrijedi "boriti"

voljela bih da nam netko kaže iskreno i točno kakva prava možemo ostvariti bez ikakvih skrivenih namjera i iskorištavanja našeg ne pozavanja zakonskih prava, jer nama svaka pomoć koju možemo dobiti nije mala i izgurati će nas kroz ovu godinu i pol.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija