Jump to content

dio čestice unutar dio van građevinske zone?


vale1402K

Preporučene objave

Stanje je ovakvo...čestica je upisana još uvijek kao društveno vlasništvo..općina bi se sada htjela upisat kao vlasnik, međutim čestica se dijelom nalazi u građevinskoj zoni..dijelom van građevinske zone...jedan maleni dio je van građevinske zone...može li se općina upisati kao vlasnik? kako? nekakvim parceliranje pa taj mali dio koji je van građevinske zone odvojiti od dijela koji je unutar građevinske zone?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

netko mi je rekao da u vezi ovog pitanja pogledam prostorni plan općine...i sad gledam taj prostorni plan pa u njemu stoji da se izvan građevinskih područja na posjedu primjerene veličine mogu graditi građevine za obavljanje poljoprivrednih djelatnosti ( veličina posjeda do 5 ha)...ali taj prostorni plan je iz 2002. godine...a treba gledati onaj koji je važio 1991. g. ako se ne varam? pošto je veći dio čestice u građevinskoj zoni, a veoma mali dio je van građevinske zone zašto ured jednostavno ne izda uvjerenje da je cijela čestica u građevinskoj zoni grrrrrrrrrrr

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija