Jump to content

1,47 promila


Najbolji

Preporučene objave

ukratko pa ako neko može nek pomogne

 

prije nekoliko dana točnije 2 zaustavili su me dragi policajci i dali mi puhati u dreger koji je pokazao 1,57 smanjeno za onaj postotak 1,47 i sada čekam prekršajni nalog

 

zanima me dal se mogu izvuči da sam u tom trenutku točnije netom prije zaustavljanja pušio pa je to povečalo promile

 

pošto nisam bježao od drage policije i ponašao se fer i korekno dragi policajac mi je reko da če tako napisati u njihovom izvješču pa neka pošaljem prigovor na prekršajni nalog dal če to umanjiti nešto

 

i kolike su kazne i na koliko se mogu smanjiti

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Inače, pravi policajci, ali i pravi suci znaju da pušenje s koncentracijom alkohola koju pokaže Drager nema veze. U uputama proizvođača navedenog uređaja točno piše da dim iz cigarete može oštetiti navedeni uređaj, ali ne može utjecati na koncentraciju. Također, policija je sačinila zapisnik kojeg ste vi trebali dobiti, pa na njemu i piše da li ste pusač i kada ste zadnji puta pušili (prije alkotesta) i ako ste taj zapisnik potpisali, onda je to to - nema odstupanja od činjenica u zapisniku.

Kazna za navedenu koncentraciju je od 3000-5000 kuna uz izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima (po preporuci MUP-a - 9 mjeseci). Ako vam je to prvi puta unazad tri godine, uložite prigovor i tražite smanjenje ili ukidanje zaštitne mjere (potrebe odlaska na posao, vožnje djece doktoru ili starijih roditelja itd.), a na visinu novčane kazne - priložite platnu listu (naravno ako je plaća mala), rodne listove djece (naravno ako ih imate) i sl. stvari - takva socijalna osjetljivost je izražena kod sudaca.

Sretno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija