Jump to content

etažiranje stana


perica24

Preporučene objave

molim vas da mi pomognete u nedoumici, da li moram po zakonu izvršiti etažiranje stana, naime radi se o privatnoj kući sa tri stana.dva stana su etažirana jer je na njih upisano hipotekarno pravo,a moj u u zemljišno knjižnom ulušku stoji kao obični vlasnički udio. ja sam njima dala suglasnost za etažiranje znači ostao je samo moj stan i da li ja sada moram i njih tražiti suglasnost. još nešto uz kuću je i zemljište koje je knjiženo kao društveno vlasništvo s pravom korištenja da li i nju moram legalizirati i kako perica24

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nije mi uopce jasno kako je izvrseno etaziranje kuce bez vaseg dijela. etazirati se mogu iskljucivo cijele zgrade eventualno pojednacna etaza ali ne samo pojedini stanovi.

No mene zanima kako nakon sto se napravi etazni elaborat prisiliti pojedince koji se ne slazzu sa njime da ga prihvate? znaci li to da netko od suvlasnika u zgradi moze unatoc provedenom mjerenju i placenom etaziranju onemogucavati drugima dovrsetka etaziranja?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

radi se o tome da smo mi dali suglasnost za etažiranje ta dva stana a samo je moj ostao cjelina koja nije etažirana. kao drugo u elaboratu nisu navedeni zajednički djelovi kuće za održavanje. moje je pitanje da li moram i ja tražiti suglasnost iako je samo moj stan ostao kao neetažirana cjelina.naime u vlasničkom listu stoji vlasništvo obično udio za moj neetažirani stan što mi je za raditi

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija