Jump to content

jaojjj, neka nebeska sila!!!


kukulele

Preporučene objave

E ovako zustavljen na ulici i odveden u PU nakon cega sam malo odspavao u drzavnom hostelu :) do sutra dan kada je uz nalog obavljena pretraga moje rezidencije te su u njoj pronasli ono sto im je bilo zanimljivo i tak mene poslali doma ali s papirom za 173. st 2 pa sad ukoliko itko zna koji je krajnji rok da saznam konkretno za sto me terete tj kad cu dobiti optuznicu nek pomogne :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

dakle radi se o zlouporabi opojnih droga

čl.173.st.2. Tko neovlašteno proizvodi, prerađuje, prodaje ili nudi na prodaju ili radi prodaje kupuje, posjeduje ili prenosi ili posreduje u prodaji ili kupnji ili na drugi način neovlašteno stavlja u promet tvari ili pripravke koji su propisom proglašeni opojnim drogama kaznit će se kaznom zatvora najmanje 3 godine...

zastara pokretanja kaznenog postupka nastupa protekom 5 godina od počinjenja kdj. zastara se prekida i kada počinitelj počini isto tako teško ili teže kdj. (članci 19. i 20 kz)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

znaci sad ja mogu cekati 5 jbni god da se oni smisle meni poslati optuznicu, pa jel nije to nesto u roku 6 max 18 mj? I jos samo nesto dali mogu saznati sto se dogada sa tim predmetom tj doci do izvjestaja koji je murija pisala, zasto sam bio na prepoznavanju, itd...? Jer nema mi smisla da oni mogu raditi kak hoce! P.s. proslo je vec 5 mj

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija