Jump to content

otkaz zbog prekida poslovanja


coffe

Preporučene objave

Vlasnica sam d.O.o. koje posluje u iznajmljenom prostoru (uslužna djelatnost) i imam jednu radnicu. Firma je u blokadi zbog poreznog duga već duže vrijeme i odbijen mi je zahtjevom za reprogramom, a sada mi je zbog duga za najamninu otkazan i najam prostora, sa 15.5. je isključena struja u prostoru te me izbacuju iz prostora, dakle prestajem skroz sa poslovanjem jer je poslovanje vezano uz prostor tj. za uređenje drugog prostora nemam novaca. Trenutno pokušavam pronaći sredstva za podmirenje duga za najam no nije izgledno da ću se izvući.

Radnica koja radi kod mene radi od 11. mjeseca prošle godine, izdala sam rješenje o otkazu zbog gospodarski uvjetovanih razloga, obavijestila sam ju početkom mjeseca o situaciji, i sa zadnjim radnim danom kad je zaista i radila sam ju odjavila. Sve smo se dogovorile prije par dana, međutim sada je došla sa nekim rođakom po paire i odbila potpisati obavijest o otkazu, kaže da ima pravo na otpremninu i godišnji odmor te otkazni rok.

Kako postupiti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija